Seara de Dragobete la Muzeul Farmaciei

V-am povestit acum ceva vreme despre Muzeul Farmaciei din Cluj, despre unicitatea si valoarea lui, v-am spus şi ce s-a mai făcut pentru aducerea acestui loc în atenţia clujenilor, şi aşa cum am promis, l-am promovat în offline cu destul de mult succes.

A venit vremea să revenim in online pentru a vă aduce la cunoştiunţă un nou eveniment (Facebook Link) organizat de spiţerul şef, domnul Radu Crişan, cel care se pare că deţine reţeta poţiunii dragostei şi a parfumurilor de iubire. Astfel, vineri, 24 Februarie 2012, între orele 18 – 23, de Dragobete, toţi cei care vor trece pragul Muzeului Farmaciei vor putea să afle secretele spiţerilor din timpuri demult apuse. Poţiunea dragostei are ingrediente simple şi se poate prepara chiar şi în ziua de azi in condiţii de maximă siguranţă şi perfect legal, aşa că ar putea fi foarte interesant! Nu vă tentează un pic să ştiţi ce şi cum? Hai, recunoaşteţi! Biletul de intrare o să vă uşureze de incredibila suma de 3 RON.

Seara va fi completată de surprize muzicale pregătite de prietenii noştrii de la Trupa OM (http://om-band.com/)

Evenimentul este organizat cu sprijinul Muzeului National de Istorie a Transilvaniei. Sponsorii Serii de Dragobete sunt ArtviniumCramele RecasPerpetuum si PR & More.

8 thoughts on “Seara de Dragobete la Muzeul Farmaciei

  1. Pingback: Campaniile saptamanii 20-26 februarie din blogosfera romaneasca | refresh.ro

  2. Pingback: Campaniile saptamanii 20-26 februarie din blogosfera romaneasca | refresh.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.