Seara de Dragobete la Muzeul Farmaciei

V-am povestit acum ceva vreme despre Muzeul Farmaciei din Cluj, despre unicitatea si valoarea lui, v-am spus şi ce s-a mai făcut pentru aducerea acestui loc în atenţia clujenilor, şi aşa cum am promis, l-am promovat în offline cu destul de mult succes.

A venit vremea să revenim in online pentru a vă aduce la cunoÅŸtiunţă un nou eveniment (Facebook Link) organizat de spiÅ£erul ÅŸef, domnul Radu CriÅŸan, cel care se pare că deÅ£ine reÅ£eta poÅ£iunii dragostei ÅŸi a parfumurilor de iubire. Astfel, vineri, 24 Februarie 2012, între orele 18 – 23, de Dragobete, toÅ£i cei care vor trece pragul Muzeului Farmaciei vor putea să afle secretele spiÅ£erilor din timpuri demult apuse. PoÅ£iunea dragostei are ingrediente simple ÅŸi se poate prepara chiar ÅŸi în ziua de azi in condiÅ£ii de maximă siguranţă ÅŸi perfect legal, aÅŸa că ar putea fi foarte interesant! Nu vă tentează un pic să ÅŸtiÅ£i ce ÅŸi cum? Hai, recunoaÅŸteÅ£i! Biletul de intrare o să vă uÅŸureze de incredibila suma de 3 RON.

Seara va fi completată de surprize muzicale pregătite de prietenii noştrii de la Trupa OM (http://om-band.com/)

Evenimentul este organizat cu sprijinul Muzeului National de Istorie a Transilvaniei. Sponsorii Serii de Dragobete sunt Artvinium, Cramele Recas, Perpetuum si PR & More.

8 thoughts on “Seara de Dragobete la Muzeul Farmaciei

  1. multumim pentru idee avand in vedere ca intrarea este foarte ieftina distractie placuta celor care veti petrece aici ziua indragostitilor

  2. Pingback: Campaniile saptamanii 20-26 februarie din blogosfera romaneasca | refresh.ro

  3. Pingback: Campaniile saptamanii 20-26 februarie din blogosfera romaneasca | refresh.ro

Comments are closed.