Push to add DRAMA! again…

Anul trecut prin aprilie, am dat peste un clip făcut de cei de la TNT, îl găsiți aici. Clipul a adunat peste 42 de milioane de vizualizări. Au fost geniali!

După prima aventură pe care au pus-o în scenă, evident că nu s-au calmat, aÈ™a că au mai publicat un clip pe acelaÈ™i model, asemănător ca È™i concept dar totuÈ™i diferit. A fost publicat în 24 ianuarie 2013, È™i deja a adunat peste 4 milioane de vizualizari în doar 5 zile. Aproape 10%… WOW!

Singura chestie care nu mi-a plăcut, a fost că au mutat acÈ›iunea din piaÈ›a unde au montat butonul într-un alt loc. Da, ok, înÈ›eleg că finalitatea era clipul care trebuia să ajungă viral pe net, dar bieÈ›ii oameni de la început au rămas cu un gust un pic amar 😉

Ce ziceți, în cât timp ajunge mai viral decât frățiorul de anul trecut? Ținem cont de faptul că oamenii care l-au văzut pe primul o să dea click din nou (cum am făcut și eu deja), iar cei care nu l-au văzut, o să dea click și ei, da?

3 thoughts on “Push to add DRAMA! again…

  1. Foarte tare, este un videoclip foarte bine realizat. Nu ma mir ca a vut atata impact intr-un timp atat de scurt. Au sansa si la mai mare realizatorii…

Comments are closed.