Am nevoie de ochelari…

Am tot tras mata de coada in ultima vreme si nu am mers sa imi refac reteta de ochelari si o pereche noua de ochelari dupa ce i-am spart pe ai mei, asa ca am inceput sa ma trezesc dimineata cu niste ochi mici rosii si prietenosi, speriu babele in autobuz si prietenii incep sa se uite la mine ca si cum as bea zilnic kilograme de alcool ca sa ajunga ochisorii mei la starea asta… Nici Visine’ul stropit in cantitati industriale nu mai ajuta… Macar nu e bixtonim sa imi dea dependenta!

Drept urmare, ia spuneti-mi voi mie azi (duminica) unde sa ma duc maine(luni) sa imi fac un control si o pereche de biciclete pentru trompeta olfactiva de pe mijlocul fetei… (Asta in Cluj evident… )

HELP! Cabinetul la care mergeam eu s-a inchis… 🙁

Later Edit: Am cautat ProOptiki pe eroilor cum m-a sfatuit Vlad, evident ca nu l-am gasit, asa ca am ajuns la Opticris. Foarte placut impresionat de doamna doctor de acolo, se vedea in mdul in care mi-a facut consutatia si dupa cum imi explica ca stia ce face, i-am aratat o consultatie de acum o luna si a inceput sa rada copios: “Bine ca nu ti-ai facut ochelari dupa reteta asta, ca peste 6 luni chiar ai fi avut nevoie de ei…

Am rezolvat de o gaura in buget care sa ma tina un pic pe verde pana la urmatorul salariu, dar overall, experienta a fost satisfacatoare…  O sa fiu din nou biciclist peste o saptamana jumatate – 2 saptamani.

13 thoughts on “Am nevoie de ochelari…

 1. Mdah eu shtiu ceva pe Napoca dar sincer nu mai am incredere in doctori.

  Acuma 3 ani mi s’au dat ochelari cu , iar acum un an si un pic … cu -.

  Ce itzi recomand, stiu ca la spitalul Cfr au doctori super si am inteles ca au cam cel mai bun echipament din CJ pentru roshiorii tai.

 2. Nu cred ca era asta, sunt convins ca marmota pileste cel putin o saptamana la fiecare lentila, deci eu zic ca Marius e optimist daca cred ca i se fac in 2 sapt.

  … asta luand si in considerare faptul ca shtitzi cat de reticenta e marmota sa se urce in copaci. Cine le culege intai?

 3. Si uite asa mi-ai adus si mie aminte ca tre’ sa mai dau pe la oftalmolog! :) Bicicleta mea e uitata intr-un etui, printr-un sertar! Din curiozitate, sa vad in ce stare mai sunt, m-am uitat acum, i-am probat, si sincer nu imi plac deloc. (Acu’ ceva timp – aprox 1 an si, poate chiar 2 – imi placeau :| ) Deci, trebuie sa ii schimb, asta sa vedem cand o sa fiu in stare sa-mi fac o gaura in buget (cica ar fi scumpi, ai mei, cel putin asa au fost tot timpul :)) ) si sa ma duc la un cabinet! :)

  Andra’s last blog post..De ce…?

 4. Sau ai putea sa-ti faci o asigurare medicala (de-aia bazata, de 70 de ron :P) si sa-ti faci toate analizele (de toate felurile) GRATIS la un cabinet particular, unde esti tratat cu respect si bun-simt. Despre Medicover e vorba, eu am un abonament de genul si e foarte ok. :) Asta in cazul in care n-ai fost deja la control… :D

  Corina’s last blog post..NightBuyers in blogosfera: Fenomental

 5. feriti-va de optinova medici de acolo nu dau retetele in functie de nevoile pacientului ci de ce au ei in stoc.

Comments are closed.