Bungee jumping

Azi pe la 10 dupa ce m-am trezit, Edi, unul din colegii de apartament ma intreaba daca nu mergem la o cafea cu Bogu, un alt prieten, venit in Cluj peste weekend. Cum sa nu! Mergem!

Initial planul era sa ajungem la Restaurantul Sinaia, in Grigorescu, dar era un pic inchis, asa ca am trecut un pod peste Somes si am ajuns in spatele parcului Babes, intr-o bomba de terasa, cu cafelele in fata. Am stat la povesti, am cunoscut niste oameni noi cu catei misto misto, am povestit de politica, istorie, algoritmi de criptare MILF’uri si alte porcarii, si in tot timpu asta ne uitam din cand in cand, cum pe platou la Sala Sporturilor se facea bungee jumping (cu coarda de data asta) pe ploaie.

Bogu le-a zis sinucigasi, in tandem cu batranii cu catei, Edi a zis ca nu are tupeu, si eu am plusat, si am zis ca daca imi face poze cand sar, o sa sar. Zis si facut, s-au ascuns norii, a iesit soarele, am luat-o spre Sala Sporturilor. Tachinari pe drum, alea alea, parca parca incepea sa imi bata inima mai repede. Ajunsi acolo, erau oameni care sareau, dar nu era nimeni la coada, asa ca inainte sa imi dau seama ce se intampla, am platit taxa si un nene imi punea hamul de saritura pe mine.

Ajuns langa cusca ridicata de o macara la 60m, inimioara mea era mai mai sa sara afara. Primul feeling pe care l-am avut cand a inceput sa urce era sa ma strang cat mai tare de balustrada, sa nu ma traga greutatea cablului jos. Abia in poze am vazut ca eram asigurat la spate pana am ajuns sus, unde, am stat cateva minute bune, si de la omul care facea misto de altii ca stau foarte mult sus, am ajuns omul care facea pe el. E impotriva oricarui impuls din creier sa iti dai drumul in gol. Chiar daca ai vazut alti 20 ca au sarit inaintea ta… tot te caci pe tine! M-am mai uitat la panorama odata, l-am rugat pe tipul care era sus cu mine sa ma impinga si a inceput sa rada “Nem! Nem! sorry, ai cant… ” si apoi momentul culminant: “WHAT THE FUCK!……. aaaaAAAAAAAAAAAAAAA” [..] “iiiiiiiiiyyyyyyyyyyyhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaa” [..] “wooooooohhhhhhhhhoooooooooooooooooooo” si alte asemenea strigate klingoniene au iesit din pieptul meu. Ajuns jos, plin la maxim de adrenalina, ma intrebau baietii “are iu okei?!?” nu am stiut ce sa le raspund decat: “I’m fuckin’ GREAT! This was SUPEERRRR!!!! I love you guys!!!” Au ras, si deja il legau pe urmatorul de picioare.

Pentru cei care ati incercat, cred ca stiti despre ce vorbesc, pentru cei care nu ati incercat, faceti cumva si incercati ca merita MAXIM cele cateva secunde de aproape imponderabilitate, feelingul de cadere in gol, si adrenalina din corp de dupa. Enjoy the pics, si astept intrebari 😀

Pozele au fost facute de Edi de la UnicPhoto, cu un Canon EOS Rebel XTi, si ditamai obiectivu’

Daca preferati un SlideShow cu pozele, sau albumul de pe flickr AICI.

IMG_4601 IMG_4603 IMG_4644 IMG_4670 IMG_4675 IMG_4676 IMG_4687 IMG_4692 IMG_4693 IMG_4696 IMG_4704 IMG_4705 IMG_4706 IMG_4714 IMG_4717

35 thoughts on “Bungee jumping

  1. super tareeeeee!!! din motive obiective couldn’t be there… anyway… foarte tare! congrats pt tupeu ;)

  2. Uhhuuu – sweet action! Love the photo when you’re taking off – when your feet are just 5cm apart from the side of the rail!

  3. canoeing is amazing!:) serios marius, merita sa incerci ;))

    …eu una nu cred insa ca as incerca bungee jumping…dar bravo tie pentru curaj!:) ma plec :D

  4. sweet shit mofo!!

    daca mai e maine acolo dracia da un semn – suppose not dar na speram :)

  5. whoooohooo! way to go dude :D
    întrebare, că tocmai ce am provocat pe cineva la ceva de genu’ ăsta cu prima ocazie când vin în cluj: îţi zdruncină tare corpu’ atunci când se întinde elasticul la maxim ÅŸi revine ÅŸi iar se întinde (ÅŸtii tu la ce mă refer) ?
    poţi să bei ceva înainte, ca să prinzi curaj? adică acolo, pe loc nu să te duci făcut praf?

    A.Faith’s last blog post..Martin Varsavsky în NY Times

  6. Da, curajos. Eşti nebun şi ti-am mai spus-o :) Până la ce înălţime te ţine să zbori cu mine? Fără coardă.

  7. @A.Faith te zdruncina de te ia dracu, dar nu apuci sa simti…

    Ma dureau un pic maxilarele dupa ce am coborat, si tremurau genunchii…

    Ah, si cu alcool la bord nu ai voie… nici cu operatii mai proaspete de 3 luni, probleme de inima sau epilepsie etc…

  8. Hihi, deci si tu erai printre aia la care ma uitam ieri dintr-o bucatarie de peste drum :) Cele mai misto erau fetele care se lasau sa pice ca o baliga moale.
    Eh, eu ma dau cu planorul saptamana asta (sper). Congrats, oricum!

    Monica’s last blog post..Distanta

  9. heheheheehehe … eu unul sincer nu as fi sarit. good job Perry! Una din temeri ar fi fost ca ma gandesc ca in loc de poze pe Flickr cum ar fi fost niste poze pe rotten … uuu …
    anyway, good job!

  10. stii cum a murit cel mai tare bungee jumpist? avea el mania s-si lase coardala 1 mm distanta fatza de pamant, si o data a gresit calculele si a lasat coarda mai lunga…….smaf! praf s-a facut ;))

  11. Pingback: Dependent de blogging | .marius rANTing away

  12. Pingback: I believe I can flyyyyy!!! | .marius rANTing away

Comments are closed.