Da-i Ilie ca nu dai in m*-*a!

Am fost udat maxim azi. GROWL!!

Pe la unu jumate am simtit ca vine ploaia, (stiti voi, nori negri, vant puternic, alea alea…) m-am pregatit rapid sa ajung la job, imi incepeam tura pe la trei, si am zis ca ar fi o idee sa nu ma faca fleasca. Evident ca in momentul in care am bagat cheile in usa la plecare a inceput sa ploua… evident ca pana la taxi m-a facut varza, si apoi EVIDENT a inceput distractia: ploaie cu grindina, bucati de gheata cat niste bile de biliard (si din nou evident exagerez aici, dar erau mari), masini trase pe dreapta cu avariile pornite si un taximetrist nebun care incerca sa evite tampitii care nu erau opriti si circulau cu farurile stinse. Am ajuns intr-un final la birou, si cand am ajuns sus, evident s-a oprit ploaia. Someone up there didn’t like me today… 🙁

Ilie, e nenea ala cu sf. in fata, evident nu de la Science Fiction, care se spune ca ar da cu traznetele de sus. Si i-a dat azi, sa aiba!

Nu am mai scris in ultima vreme pe aici, nu ca nu as fi avut despre ce scrie, dar perioada a fost destul de incurcata. (nu, nu am vrut sa scriu incarcata…)

Stateam la un moment dat si ma intrebam unde e linia dintre ce e prea personal pentru a fi scris pe blog, si ce se poate scrie pe blog fara sa puna in situatii delicate pe nimeni, me included.

In alta ordine de idei, zbor weekendu asta pe munte un pic. A little bit of mind cleaning required. Ah, beware, poate scriu azi pe blog din nou! sau doar saptamana viitoare…Thinking about it.

😉

Voi ce faceti weekendul asta?

8 thoughts on “Da-i Ilie ca nu dai in m*-*a!

  1. Weekendu asta ajung in Cluj! :D Da un semn cand vii de pe munte – as vrea sa vad cum mai face Misha ultimate long islandurile alea :)

  2. Have fun la munte! Te inteleg daca ai nevoie de un pic de pauza. I’ve had mine last weekend, in Budapest @ Vaya con Dios si aseara la Ternipe :D

  3. @Corina Cred ca a fost beton! te invidiez un pic :) Si mersi de invitatie ieri… dar eram in zona de relaxare totala…

    in pat, sub plapuma, + Scrubs sezonul 5 ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.