Geek Meet * Teen

Filip Chereches Tosa scria ieri despre Geek Meet * Teen, si anume organizarea de cursuri de programare și design web pentru adolescenți, la care o sa aiba prioritate cei care provin din familii sărace.

Totul suna perfect, si ca si un fost voluntar ce sunt (cursurile vor fi gratuite, si se vrea infiintarea unui ONG), ma anima si pe mine ideea. In momentul de fata, au schitat un plan de bataie, au facut un necesar de chestii de care au nevoie, si deja vad ca sunt oameni care se ofera sa ajute.

Pe moment incerc si eu sa ajt cu un pic de promovare a ideii, web-developer nu sunt, dar daca la un moment dat ideea se va prelua si la Cluj, si se extinde un pic aria de acoperire (in cazul meu Administrare Linux) sunt dispus sa contribui.

Pana una alta, aplauzele de rigoare, si le tin pumnii sa reuseasca.

Blogul proiectului: AICI

Tocmai mi-a trecut prin cap, un motiv foarte bun pentru care companiile IT ar TREBUI sa  ajute acest proiect:

  1. partea sociala, ajuti oameni sa se dezvolte
  2. in momentul in care ai la indemana minti tinere, neformate, ai posibilitatea sa le modelezi, si apoi sa le oferi sansa celor mai buni sa lucreze pentru tine.

It’s a win-win situation I tell you!

6 thoughts on “Geek Meet * Teen

  1. Iti dai seama ca mi-ar placea sa se-ntample asta si in Cluj! La urma urmei, e doar o problema de oameni si logistica. Iar logistica se rezolva :).
    Ar trebui sa vorbim…

  2. foarte interesantă treaba asta! acum am încă un motiv pentru care mă căiesc de faptul că n-am fost în oraş când a fost geek meet în Craiova.

    A.Faith’s last blog post..O umbră

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.