O fapta buna si un bug de wordpress

Am facut o fapta buna azi.

M-am trezit dimineata, am pus de-o cafeluta, si printre inghitituri citeam blogu’ lu Gropariu. La postul ala secsy cu udatu’ colegei, de servici, am dat pe afara, si cafeaua evident a urmat gravitatia direct pe tricoul meu. Buna treaba. N-am reusit sa pun comment, si l-am luat la suturi pe acest nemernic Gropar care ma face sa imi vars eu cafeluta si apoi nu ma lasa sa comentez, drept urmare am aflat ca saitu Groparului e stricat. Mi-a zis una alta, am dat de un vechi prieten, care se ocupa de hostingu Groparului, Alin sau sysalin, si impreuna am reparat problema.

Sa va fie invatatura de minte sa va tineti blogul la zi, nu numai cu posturi ci si cu versiunea de wordpress din spate, altfel patiti si voi o treaba de asta, si incepand de azi, taxa de reparatii la astfel de probleme este de juma’ de bere. Am zas!

Trecand peste asta, ma gandeam sa imi fac si eu update de la WordPress 2.5 la 2.6 dar am remarcat un mic bug pe care l-au uitat baietii acolo, cu categoriile posturilor, si am o jena sa nu o patesc si eu, asa ca mai astept cateva zile pana cand pe langa timpul de upgrade o sa am timp sa il si repar daca se strica. Nu e mult de munca, dar e migaloasa treaba, si nah… lenea e mare si la mine.

Daca ati facut update la wordpress si aveti probleme cu categoriile, David Cumps are o rezolvare aici.

PS: Note to self: A nu se citi blogul groparului in timpul cafelei de dimineata!!!