Romania va trece cu bine de criza economica

Specialistii BNR au declarat intr-un comunicat de presa ca au gasit solutia crizei economice in care tara noastra se afla impreuna cu marile puteri economice ale lumii. Decizia a fost unanim acceptata, si avand in vedere ca Romania este recunoscuta pentru spiritul incredibil de ascutit in ale inventiilor si alte cele, se pare ca vom reusi din nou sa fim primii pentru o vreme in Europa, si chiar in lume. Americanii ne vor bate la usa, Francezii ne vor trimite vinuri, Elvetienii isi vor muta bancile la noi, si Rusii vor bea o votca in cinstea noastra.

De multe ori se spune ca la o problema foarte complexa, o solutie simpla este de obicei cea mai buna. Drept urmare, specialistii BNR amintiti mai sus in frunte cu domnul Lupulescu deschid o noua fila in cartea de istorie, prin aceasta solutie simpla, dar radicala. 

Va prezentam noua diviziune a viitoarei monede unice mondiale RON’ul. Va rugam observati filigranul, partea din lastic, textul in relief si bineinteles consistenta bancnotei facuta evident din plastic pentru a putea fi uitata in blugi inainte de introducerea acestora in masina de spalat Albalux 11. 

Prsonajul reprezentat este bineinteles singur om de pe planeta care a reusit sa numere pana la INFINIT (de 2 ori!!!) si este inca printre noi: Domnul Chuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk Norris! 

[Photo Via Rares Popeia]

Addendum: Pentru cei care intelege, care este, sunt curios cum vom reusi sa explicam functionalitatea operatorului NABLA babelor de la tarabele din piata si vanzatoarelor din magazine. 

Dialog inchipuit: 

” – Leano! 
– Ce ai fa?!
– Schimba si mie infinitu asta mare cu doua mai mici…
– Nu mai am fa, ca o venit ala cu mertzanu si i-am dat lui alea mici…
– Atunci las’ ca-i cer lu’ Veta… ”

 

11 thoughts on “Romania va trece cu bine de criza economica

 1. mda….deci vreau si io 10 chuck norrishi…sa imi iau bere si tigari…si de restu de la primu infinit…le fac cinste si dobitocilor din guvernu romaniei cu un sut in cur….

  o sa iasa iei din criza cu taxa de prima belire triplata…

  elnino’s last blog post..Felicitari!!!

 2. Chiar azi-dimineata am avut urmatoarea discutie:
  – “Site-ul asta (referitor la deadline) o sa ne termine nervos.”
  – “Nu ba, Chuck Norris o sa termine nervos site-ul”.

  Asa ca tind sa iti dau dreptate. Chuck Norris ESTE solutia. La absolut orice.

  noru’s last blog post..Interviul de angajare

 3. Sincer să fiu, nu cred că asta ne va ajuta să trecem de criză. Având în vedere că nenea Ciuc Noris a cam ieÈ™it la pensie în ultimii ani, eu cred că existau soluÈ›ii mai viabile, cu ar fi Brus Uilis sau Vin Dizăl, fără a-i scoate din calcul pe Cheanu Rivs sau mai recent promovatul Geisăn Statham. Dar o clasă politică fosilizată tot dinozauri puteau alege. Vorba ‘ceea: corb la corb nu scoate ochii.

  Ovidiu’s last blog post..CrizaÈ›ilor

 4. E clar, problema majora e ce se intampla daca ma duc cu un infinit mai mic si la naiba cocktailu costa un infinit asa mai mijlociu???

  Fir-ar sa fie el de infinit numarabil. Pai asta’i treaba?

  Sau preturile n-au voie sa fie infinit? Marius te rog intreaba-l pe Chuck

 5. Pingback: Noile bancnote romanesti | Valentin Bosioc (uZZy)

Comments are closed.