Scoala de Vara

De la un mail cu titlul “Plescavita – brand Timisorean”, am ajuns  sa vad filmuletul de mai jos pe YouTube si apoi sa aflu mai multe despre Scoala de Vara.

Scoala de Vara “Romania secolului XXI” este un proiect al organizatiei studentesti VIP Romania (Voluntari pentru Idei si Proiecte). Vara anului 2008 aduce cea de-a noua editie a primei scoli de vara din Romania. Tema din acest an este Rebranding Romania.

Scoala de vara se desfasoara in Bucuresti, in perioada 30 iunie – 13 iulie 2008. Cazarea si masa sunt asigurate de organizatori, iar participarea este gratuita.

Se adreseaza studentilor din toate centrele universitare romanesti, si cu un pic de rusine ca aflu despre ea doar la a 9-a editie, sper sa mai deschid si altora “apetitul” pentru o schimbare. Ca fost voluntar, stiu ce importanta e si cea mai mica bucatica de promovare pe care poti sa o primesti de oriunde, asa ca nu va sfiiti si preluati postul.

Filmuletul de care vorbeam mai devreme, mai jos:Site-ul lor este: www.scoaladevara.com
Si evident ca au si un blog: http://rebrandingromania.wordpress.com/

1 thought on “Scoala de Vara

  1. grrr… de ce nu ai descoperit asta anul trecut? …ca eu tocmai imi termin facultatea :| si nu ma mai incadrez la “student”

    ania’s last blog post..chat

Comments are closed.