Seaside of life… :)

Aloooohaaaaaaa!!!!

Tocmai ce m-am intors de la mare, si incerc sa imi recuperez zilele de “off-line”.  Am fost la un eveniment BEST, numit Presidents Meeting, in cadrul caruia a fost organizat si un BEST Alumni Meeting.

Distractia a fost pe masura asteptarilor, am intalnit oameni pe care nu i-am mai vazut de luni sau chiar ani de zile, si cum a fost primul meu concediu pe bune in ultimii ani, am incercat sa nu intru online, si doar sa stau chill si sa ma bucur de prieteni, si de o pauza.

Am avut piscina acoperita, am fugit pe plaja, seara romaneasca cu multa palinca, vin si mancare traditionala, seara internationala cu diverse tipuri de mancare si bauturi din toata Europa, seara Hawaiana cu cocktailuri diverse, degustare de vinuri, hotel de trei stele si multe multe altele… Poate o sa fac o selectie de poze la un moment dat, si o sa le fac publice, dar asta, doar la un moment dat. Am fost un pic tristi din cauza a sauna era stricata, dar am incercat sa compensam prin alte activitati…

***

S-au intamplat multe in ultima vreme, chestii importante, pe care o sa vi le spun pe parcurs. Pana atunci enjoy some pics:

O mica bucatica din “distractie”: [photo by Lihte]

Si pentru ca totul sa fie complet, intr-o toaleta publica pe Autostrada Soarelui am gasit un mic “LOL”:

5 thoughts on “Seaside of life… :)

Comments are closed.