The Night Buyers strike again!

Am tot vorbit despre Night Buyers de cand au aparut pe piata, si se pare ca initiativa a prins destul de bine printre Clujeni. Corina si John, initiatorii proiectului sunt happy, muncesc ca totul sa mearga bine, si se bucura de succesul afacerii lor, si evident se gandesc la modalitati de a creste afacerea. Eu am auzit deja cateva, si suna destul de bine, azi este momentul lansarii unui nou serviciu NB: Virtual Bar.

Ce este Virtual Bar? O idee in premiera pe piata romanesca, care se va manifesta printr-o sectiune noua pe site-ul NightBuyers incepand din seara aceasta, prin care se pot face comenzi de cocktailuri preparate de Misha si colegii lui barmani din pub’ul Le General, cocktailuri facute cu dragoste si pricepere si aduse la usa ta de reprezentantii NightBuyers.

Vorba Corinei: “De azi poti sa comanzi Ultimate Long Island’ul din Le General si acasa!!!”

10 thoughts on “The Night Buyers strike again!

 1. @ Lorand: nu e nici o problema, mai comanzi inca 2 ;) Sa nu-ti fie frica de mahmureala, de maine seara vom avea pe site, pentru prima oara in Cluj, pastile antimahmureala ;) Deci garantat bei cat vrei! Care este… :D

 2. hmmm..pastilele alea functioneaza pe baza de dat la ratze ? iau una si in 15 minute am uitat de dureri de cap, greatza si pareri de rau ? :)

 3. Partea nasoala e ca momentan in Virtual Bar nu este numai cafea…
  Eu astept sa fie in Virtual Bar si Guiness la halba :D

 4. @ Florin: Vine, vine… se lucreaza la asta, probleme tehnice de ultim moment… Dar se poate comanda orice din meniul Le General!

  @io: nu, sunt niste pastile naturiste care ajuta organismul sa proceseze mai repede / mai bine alcoolul. Se iau 2 la primul pahar, 2 la ultimul si 2 dimineata cand te trezesti. Sau inainte, cum vrei :P

 5. Scuze all pentru intarzierea meniului Virtual Bar, ce ti-e si cu logistica asta… :P

  Acu am bagat cafelele, vin si restul. Incep cu Ultimates… So prepare for the Ultimate Challenge…

  Best,
  John

Comments are closed.