Toamna…

A venit toamna, si pe langa frig, ploaie, zile mai scurte si frunze cazute reapar pe ecrane multe seriale intrerupte peste vara. Azi e ziua Heroes. diseara candva ar trebui sa apara primele 2 episoade din sezonul 3, si abia astept sa le vad, dar pana atunci, baietii de la XOR au dat drumul episodului 00 din acest sezon 3: Heroes.S03E00.HDTV.XviD-XOR. Din cate am inteles e un episod de genul “Last season on Heroes…” cu cateva scene noi care nu au fost scoase la montaj, ceva informatii si parca niste bloopere. Can’t wait to see it!

Acum 3 saptamani, a inceput si un nou serial “90210”. Va suna cunoscut numarul ala? Ar trebui sa va sune, ca imi aduc aminte coperti de caiete si penare pline de stickere cu Brenda, Brandon, Kelly sau Dylan…

Da da, e o continuare a vechiului “Beverly Hills, 90210” cu cativa dintre actorii de pe vremuri, acum maturi, la casele lor, si o noua generatie de pustani la Beverly Hills High School… I love it already!

E un pic diferit, mai “la moda” decat ce era atunci, dar atata timp cat nu se transforma intr-un nou soap opera, I’m fine with it.

Va mai aduceti aminte serialul vechi?! primele sezoane nu prea imi dadeam seama de ce se tot stresa sora-mea cand pierdea cate un episod, dar apoi, am inceput sa prind gustul serialului, si evident ca nu ma puteam dezlipi nici eu din fata televizorului. Noroc cu tehnologia din ziua de azi, ca poti sa iti programezi cand vezi un episod cam la fel de usor ca si cum ai comanda pizza.

6 thoughts on “Toamna…

  1. Pingback: Primatech Paper Company | .marius rANTing away

  2. Pingback: Primatech Paper Company | .marius rANTing away

  3. na, caci despre sequel-ul bh90210 nu aveam nici cea mai vaga idee! asa-mi trebuie daca n-am reeditat vara episodica de anul trecut :) anyway, mersic fain de voltaj; din cate tin eu bine minte, dylan a fost primul meu tv-crush (me and bad guys), si chiar si doar in cinstea acestei amintiri si-o sa incerc sa vad despre ce-i vorba.

    jules’s last blog post..it happens in cluj.

  4. Cate sezoane sunt?Eu am vazut doar 2 :)Neaparat trebuie sa vezi prison break :D. Mie mi-a provocat dependenta :))), cred ca am vazut si 12 episoade intr-o zi :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.