Campanie de ecologizare în cămine

 BEST Green WeekÎn data de 6-7 februarie 2009, Organizaţia BEST Cluj-Napoca din cadrul Universităţii Tehnice desfăşoară o campanie de ecologizare în campusurile din Observator şi Mărăşti.

Campania numită “Green Week” işi propune să sensibilizeze publicul studenţesc la problema reciclarii hârtiei. În cadrul campaniei, voluntari BEST se vor deplasa în campusuri în data de 6 şi 7 februarie şi vor colecta maculatura rămasă după sesiune de la studenţi, direct de la aceştia din cameră, sperând astfel sa atraga atentia asupra unei modalitati simple si eficiente de a respecta mediul inconjurator. Hartia care va fi adunată va fi transportată de catre BEST la puncte de colectare unde va fi valorificată.

Este a doua editie a acestei campanii organizata de BEST Cluj-Napoca, care are deja in vedere, pentru continuitatea proiectului, alte actiunti de responsabilizare socială în rândul studenţilor care se vor desfasura pe parcursul anului universitar curent.

BEST este o organizaÅ£ie studenÅ£ească non-profit, fondată în 1989 la Grenoble, ca răspuns la necesitatea implicării ÅŸi comunicării între studenÅ£ii facultăţilor tehnice din Europa. Scopul principal BEST este dezvoltarea studenÅ£ilor tehnici prin accesul la educaÅ£ie complementară ÅŸi prin suport în carieră. ÃŽn momentul de faţă, BEST înseamnă o reÅ£ea de 83 grupuri locale în cele mai importante universităţi din 31 de ţări europene. Grupul Local BEST Cluj-Napoca a fost fondat în 1995 ÅŸi în prezent numără 51 de membri voluntari, studenÅ£i ai Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca.”

4 thoughts on “Campanie de ecologizare în cămine

  1. din cate am inteles (desi e doar zvon la ora asta), ca ecou al actiunii, un alt ONG s-a mobilizat pentru a obtine acele pubele de la primarie. actiunea avea scopul de a sensibiliza publicul, si se pare ca a reusit.

Comments are closed.