Campanie de ecologizare în cămine

 BEST Green WeekÎn data de 6-7 februarie 2009, Organizaţia BEST Cluj-Napoca din cadrul Universităţii Tehnice desfăşoară o campanie de ecologizare în campusurile din Observator şi Mărăşti.

Campania numită “Green Week” işi propune să sensibilizeze publicul studenţesc la problema reciclarii hârtiei. În cadrul campaniei, voluntari BEST se vor deplasa în campusuri în data de 6 şi 7 februarie şi vor colecta maculatura rămasă după sesiune de la studenţi, direct de la aceştia din cameră, sperând astfel sa atraga atentia asupra unei modalitati simple si eficiente de a respecta mediul inconjurator. Hartia care va fi adunată va fi transportată de catre BEST la puncte de colectare unde va fi valorificată.

Este a doua editie a acestei campanii organizata de BEST Cluj-Napoca, care are deja in vedere, pentru continuitatea proiectului, alte actiunti de responsabilizare socială în rândul studenţilor care se vor desfasura pe parcursul anului universitar curent.

BEST este o organizaţie studenţească non-profit, fondată în 1989 la Grenoble, ca răspuns la necesitatea implicării şi comunicării între studenţii facultăţilor tehnice din Europa. Scopul principal BEST este dezvoltarea studenţilor tehnici prin accesul la educaţie complementară şi prin suport în carieră. În momentul de faţă, BEST înseamnă o reţea de 83 grupuri locale în cele mai importante universităţi din 31 de ţări europene. Grupul Local BEST Cluj-Napoca a fost fondat în 1995 şi în prezent numără 51 de membri voluntari, studenţi ai Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca.”

4 thoughts on “Campanie de ecologizare în cămine

  1. din cate am inteles (desi e doar zvon la ora asta), ca ecou al actiunii, un alt ONG s-a mobilizat pentru a obtine acele pubele de la primarie. actiunea avea scopul de a sensibiliza publicul, si se pare ca a reusit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.