[GuestPost] Lansare oficiala: Viteza Sângelui Meu

misu_calianGuest Post de Mișu Călian

Anul trecut cand a venit timpul sa trag linia (adica undeva inainte de rev ca in noaptea de rev chiar n-avea rost sa fac stau sa filozofez) mi-am dat seama ca citisem prea putine carti si facusem prea putine pentru muzica mea in 2008. Adica na, am fost la festivaluri si am mai cantat colo-colo insa am simtit ca desi era un inceput nu era de ajuns. Asa ca am zis ca anul asta citesc mai multe carti (ceea ce am facut dar nu ma intrebati ce ca nu mai stiu insa am nishte teorii legate de reptilieni =)) ) si ca voi face mai multe pentru muzica mea. Obiectivul setat era sa inregistrez piesele pe care le am deocamdata care sunt in numar de 12. A aparut apoi Trupa de Acoperire, am avut o vara plina de cantari si din nou proiectele personale au trecut pe planul al 2-lea. Dar acum, in prag de toamna am aflat de un concurs care se numeste Battle of Songs si m-am ambitionat sa ma inscriu si sa particip.  Asta a insemnat ca trebuia sa inregistrez o piesa si apoi sa o inscriu in concurs. Alaturi de prietenii mei Sorin Zamfir (tobe), Tudor Badescu (bass si sponsor – mi-a dat bani imprumut sa platesc piesa =)) si Richie din Respect  la chitara electrica (care Respect s-au calificat in finala Maximum Rock din toamna aceasta) am petrecut cateva zile in studio unde am reusit sa finisam Viteza Sângelui Meu. Ce-a iesit o sa ascultati in cateva momente. M-am tot gandit cum sa fac, daca sa o dau “pe post” sau nu dar cred ca macar atata meritati voi cei care intrati aici sa cititi toate prostiile care imi trec mie prin cap.

Inainte sa ascultati ce a iesit am o rugaminte la voi: daca va place ce ati auzit (acuma sincer, si daca nu iti place, numa’ da click pliz, pliz, miau, miau!!!), am sa va rog sa dati un click pe acest link si sa va inregistrati la sectiunea “Music fan sign up”, ne veti ajuta intr-un alt concurs la care vom participa in toamna asta care se numeste Global Battle of  Bands. Va multumesc anticipat si astept comentariile voastre despre piesa. Asa ca, aici aveti lansarea oficiala a piesei Viteza Sângelui Meu. Auditie placuta!


Mishu Calian – Viteza Sangelui Meu

Nu uita de liiinnkkkkkk :)

Nu in ultimul rand, le multumesc tuturor celor care ma ajuta sa promovez acest cantec. Sunteti cei mai minunati si mai superbieni din toata Romania Globareasca >:D< . Daca vrei sa ma ajuti cu promovarea acestui cantec si a participarii la concurs, te rog sa scrii cateva cuvinte pe blogul tau cu un link spre situl meu si sa imi dai apoi un email ca sa te adaug la aceasta lista:

Prieteni si oameni de bine care ma sustin (in ordinea numerelor de pe tricou):
Ionutz Mangu
Folkblog
Pete
Artcluj

Post Scriptum, de la .marius de data asta: Poate nu ma adaugi pe lista! 😉

3 thoughts on “[GuestPost] Lansare oficiala: Viteza Sângelui Meu

  1. Pingback: Lansare oficiala: Viteza Sângelui Meu | M.I.S.H.U.

Comments are closed.