Pizza Party

Am comandat azi la firmă de la Pizza Party și ne-am săturat pe măsură, pizza pare mică în prima fază când te uiți la cutie, dar este plină de ingrediente, sățioasă, m-am saturat cu 3 sferturi din minunata Quattro Stagioni și am împărțit restul prin birou.

Acuma, de ce scriu despre ei, că doar nu au platit un blogger pârlit ca mine pentru reclamă, e pentru partea funny din timpul preluării comenzii… S-a comandat prin Yahoo Messenger, le-am zis ce vrem, ne-au pus câteva întrebări, È™i apoi a venit testul “roÈ™iei”: Ne-au rugat sa le dăm un BIP de confirmare!!! Cum dracu să nu suni tu ca È™i comerciant clientul È™i să îl pui să îți dea bip? Dacă nu aveam minute? nu mai mâncam pizza de la ei?

pizza-party

Pizza e farte bună, È™i o recomand oricum 😉

10 thoughts on “Pizza Party

 1. Pofta buna!
  Comanzi des pizza?
  Ai colegi de treaba?
  Daca te intelegi bine cu colegii, iti place serviciul si mancati si pizza, e perfect!

  • Abia asteptam sa vad cand o sa va sesizati!

   Ideea este ca daca eu am un prepay pe care mi l-am luat ieri, va dau bip, si tot va “fraudez”, cat despre securizare, la ce te referi? vine pizza insotita de un bodyguard? sa fie mai safe? :))

 2. crede-ma ca e ok sistemul implementat de noi… acestea sunt conditiile… nu le consideram exagerate sa se dea un beep de pe numarul dat de client…si ca s aschimbam subiectul care apartine de bucataria interna… ne bucuram ca apreciati produsele noastre… ne straduim sa mentimem calitate ridicata , seriozitate si rapiditate pentru produse si delivery..;)

 3. pai ce se intampla daca eu dau comanda pe detunata 342, si dau bip de pe un numar de cartela prepay? Evident, eu nu o sa fiu la detunata 342…

  Si ce se intampla, daca nu am credit sa dau beep?

  Si da, mai recunosc inca o data ca pizza a fost buna!

Comments are closed.