Pizza Party

Am comandat azi la firmă de la Pizza Party și ne-am săturat pe măsură, pizza pare mică în prima fază când te uiți la cutie, dar este plină de ingrediente, sățioasă, m-am saturat cu 3 sferturi din minunata Quattro Stagioni și am împărțit restul prin birou.

Acuma, de ce scriu despre ei, că doar nu au platit un blogger pârlit ca mine pentru reclamă, e pentru partea funny din timpul preluării comenzii… S-a comandat prin Yahoo Messenger, le-am zis ce vrem, ne-au pus câteva întrebări, și apoi a venit testul “roșiei”: Ne-au rugat sa le dăm un BIP de confirmare!!! Cum dracu să nu suni tu ca și comerciant clientul și să îl pui să îți dea bip? Dacă nu aveam minute? nu mai mâncam pizza de la ei?

pizza-party

Pizza e farte bună, și o recomand oricum 😉

10 thoughts on “Pizza Party

 1. Pofta buna!
  Comanzi des pizza?
  Ai colegi de treaba?
  Daca te intelegi bine cu colegii, iti place serviciul si mancati si pizza, e perfect!

  • Abia asteptam sa vad cand o sa va sesizati!

   Ideea este ca daca eu am un prepay pe care mi l-am luat ieri, va dau bip, si tot va “fraudez”, cat despre securizare, la ce te referi? vine pizza insotita de un bodyguard? sa fie mai safe? :))

 2. crede-ma ca e ok sistemul implementat de noi… acestea sunt conditiile… nu le consideram exagerate sa se dea un beep de pe numarul dat de client…si ca s aschimbam subiectul care apartine de bucataria interna… ne bucuram ca apreciati produsele noastre… ne straduim sa mentimem calitate ridicata , seriozitate si rapiditate pentru produse si delivery..;)

 3. pai ce se intampla daca eu dau comanda pe detunata 342, si dau bip de pe un numar de cartela prepay? Evident, eu nu o sa fiu la detunata 342…

  Si ce se intampla, daca nu am credit sa dau beep?

  Si da, mai recunosc inca o data ca pizza a fost buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.