Nu sunt chiar complet misogin…

Tot am dat din gura in ultima vreme cu chestii serioase, si parca am uitat sa ma mai si distrez un pic pe blog… 

Anyway, mai jos aveti un filmulet EXTREM de funny, care promit ca va va smulge o gramada de zambete. Titlul articolului vie de la faptul ca stiu ca nu toate femeile sunt incompetente la volan, exista si femei care conduc, si o fac chiar bine, but it’s still funny… 

Deci nu sunt complet misogin… have a laugh! 

[via blu_]

You gotta love the ending though… 😉

124 thoughts on “Nu sunt chiar complet misogin…

  1. Da, mai…e funny. Stii care e paradoxul? In SUA nu exista stereotipul asta ca femeile sunt dezastruoase la volan. Aici toata lumea conduce ca o cizma :)))

  2. :))) de acum am dovada filmata ca femeile sunt groznice la sofat. Si inainte sa sara altii pe mine – sunt femeie, am carnet si conduc prost – dar nu sunt dispusa sa fiu feminista pentru acel procent infim care stiu ca sofeze cum trebuie(oare de ce imi vine in cap doar expresia “ca un barbat”? :D )

  3. @Gratzi – Asa e. Dar ei nici nu sunt asa violenti la volan, stiu ca la un moment dat se facuse o coada de vreo 20 masini, pentru ca tipul din prima masina statea de vorba cu o domnisoara de pe trotuar. Si nimeni nu claxona, nimeni nu spunea nimic :))

    Cu privire la film, m-a distrat rau. Nu am permis din diverse motive, dar printre care e si acesta. Daca voi ajunge si eu una dintre cele din film? :))
    Barbatii conduc altfel, eu una cel putin, la primul accident, las masina acolo si plec :)) Oricum, gasesc eu un barbat sa ma conduca unde am nevoie :)

    Alexandra’s last blog post..Think again !

  4. Lol, cred ca putem gasi destule filmulete si cu barbatii la volan…..Marius…de cate ori ai dat sa iti iei carnetul??? 3-4 ori,ca le-am pierdut randul….lol.
    Te pup Nico, hahaha

  5. Nu pot sa cred cat damage poate sa faca o femeie pornind de pe loc. :)) oricum cred ca cea mai tare a fost aia de a intrat in apa… daca stau sa ma gandesc poate parti oricine… si nu mai conteaza daca esti barbat sau femeie… partea buna ca daca era tipa(aia care a cazut in apa) putea sa-si puna singura masina la uscat.:))

    pablo’s last blog post..Troc de suflete

  6. Nu stiu bai frate. Sunt femeie si am condusul in sange; nu stiu altele cum draq o fac asa de prost dar mai grav e ca am dat si de o multime de dobitoci care le egaleaza. Eu cred pur si simplu ca sunt presoane care stiu sa conduca si altele care ar trebui sa ia taxi-ul!

    • De aia ziceam si eu ca nu sunt complet misogin… pentru ca sunt constient de specimenele care invart covrigul pe drumurile patriei…

  7. Da, sunt si barbati care conduc prost, dar aia sunt morti de betzi :) … fara gluma acum, cu 2-3 beri un barbat normal conduce mult mai bine decat majoritatea femeilor … nu zic ca toate pentru ca nu-i adevarat :)

  8. eu am un pic misoginism…doza normala a unui barbat, caci , fratilor, toti o avem. in fine, parerea mea e k femeile chiar nu stiu s conduca (iar aici nu incadrez toooaaate femeile, ci doar marea lor majoritate). argumentez asta prin faptul k a conduce nu inseamna – a merge in linie dreapta -> fara a “carmi”, a misca din volan; viteza constanta -> fara a schimba treapta de viteza, mai ales daca ai “stick” – a se citi schimbator manual, ci a deplasa masina din punctul A in punctul B p drumul cel mai scurt, in timpul cel mai scurt, in DEPLINA SIGURANTA si pt tine si pt ceilalti. iar voi, fetelor, nu prea puteti……:)

  9. Vă daÅ£i seama că filmuleÅ£ul este făcut dinadins doar cu femei, sunt convinsă că există o grămadă de bărbaÅ£i care ÅŸofează îngrozitor (doar eu am prins vreo 4 taximetriÅŸti în maÅŸina cărora mă rugam să ajung întreagă/să nu zbor prin parbriz cu tot cu scaun până la destinaÅ£ie). Dar femeile sunt mai deÅŸtepte, îşi ocupă timpul cu altceva, nu cu filmatul ÅŸoferilor proÅŸti…(în mod sigur, nu le-ar ajunge tot youtube-ul :D). ÃŽn concluzie, râde ciob de oală spartă…E o chestiune de exerciÅ£iu ÅŸi de talent, în cazul ambelor sexe.

  10. =)) eu am vazut o faza din asta live…incerca una’ sa-si scoata masina nou-noutza din parcare si a tras invers de volan a zgariat frumos masina de langa si a trebuit sa vina un nene sa o invete sa traga invers de volan…….

  11. Am cunoscut si dame care conduc la fel de bine ca un sofer profesionist. Acum sa nu-l maniem pe al de sus ca toti suntem soferi in trafic. La drept vorbind am ferit pe drumuri destui bolovani care se credeau bolizii soselelor , dar si fatuci cu cate un semn mare cat casa de inceparete. De multe ori m-am oferit sa le parchez eu masinile numai de dragul bietelor masini care aratau prea bine spre a fi julite. Dar cum spunea cineva demult experienta se castiga in timp si practicand, asa ca puneti mana si exersati ca sa nu mai patiti asa ceva . Bafta si drum liber!

  12. Ai pus punctul pe “I” Sigina Pop. Cred ca daca am sta sa ii filmam si noi pe aceste specimene care se cred maestri in ale sofatului, nici Youtube-ul nu ar fi deajuns. Totusi, sa nu uitam ca fiecare padure are uscaciunile ei, si baietii si voi va incadrati la capitolul asta…..:P.. Un lucru este clar: Nu aveti filmulete cu batai intre soferitele din trafic….hahahahha

  13. in lok sa indoaie oalele ku mankaruri apetisante si mai stiu io ce soiuri ;))…….mai bn indoaie fiare si omoara si oameni pe deasupra…..si mai tre sa mai ai si rabdare sa parcheze …..verry funny ;)

  14. Femeile nu stiu sa conduca, punct. De ce se ‘generalizeaza’? Pentru ca exceptiile intaresc regula! Dar stati linistite, ca fiecare dintre noi avem un amic, prieten, un cunoscut, care conduce mai prost decat o femeie.

  15. m-am stricat de ras…cu toarte ca le-am mai vazut de mii de ori…din punctul asta de vedere…sunt barbat!!!!…si nu e neaparat o lauda!

  16. mai pe scurt, nu am prea intalnit femei de la care sa am ce invata in materie de condus. poate ca sunt … totusi!!!

  17. În primul rând am râs cu poftă şi a fost foarte bine. Într-adevăr e o problemă cu femeile la volan. Este firesc ca ele să ăşi dezvolte mai mult latura afectivă şi nu cea a abilităţilor practice cum se întâmplă în cazul bărbaţilor. Multe femei conduc prost pentru că sunt lipsite de acest simţ practic dar şi mulţi bărbaţi conduc poate şi mai prost pentru că, deşi ar avea capacitatea să şofeze excepţional, se cred zei ai şoselelor şi se comportă ca nişte inconştienţi. Aşadar e o mare diferenţă între şoferi proşti şi şoferiţe proaste. Restul sunt excepţii, respectiv şoferiţe bune sau şoferi tăntălăi. Devină pentru apariţia acestor ciudaţi pe drumurile publice sunt instructorii, respectiv cei care eliberează permisele de conducere deoarece după 2 eşecuri la examen nu ar mai trebui săi se permită nimănui să dea pt carnet. Dacă ai avut nevoie de 6 încercări să zicem, ca să îţi iei carnetul, acea singură dată când ai şofat, respectiv ai completat chestionarul corect reprezintă garanţia faptului că eşti apt pt a conduce o maşină? Greşit! E o excepţie, o întâmplare, o abatere de la regulă. Eu cred că idioţii de felul acesta care îşi iau permisul după n încercări, dacă ar fi să mai dea examenul şi după acea firavă reuşită, ar mai pica din nou de multe ori. Amin că m-am lungit.

    Stefan’s last blog post..Din ciclul “să le fut strămoÅŸii în gură” vă prezentăm:

  18. Ptr Marius
    Mi-ai facut ziua si iti multumesc din suflet!!! Am ras asa cum nu am mai ras de foarte mult timp.Si eu sunt femeie,insa ma pot considera o norocoasa….printre alte calitati pe care mi le-a daruit mami meu la nastere,m-a inzestrat si cu aceasta calitate de excelenta driver-itza.Cred ca unele persoane sunt nascute ptr asa ceva pur si simplu.Iar altele cred ca nu ar avea ce sa caute in spatele volanului.
    Daca eu as fi una dintre caricaturile din filmuletz,m-as ascunde departe,departe….:))))
    In orice caz,inca o data: dragelor care nu aveti veleitati ptr condus lasati-va pagubashe,astfel faceti un bine si celor din jur,dar si voua in primul rand.Si scapati si de penibil :)))
    Multumesc inca o data ptr filmuletzul care efectiv mi-a luminat ziua!!!
    Si tu sa ai o zi buna :)

    Cristina-Irlanda

  19. ma lovesc de zeci de femei proaste la volan in fiecare zi … cred ca undeva in jur de 70-75% sunt proaste de put. isi mai si iau suv-uri cand abia s-ar descurca intr-un tico. la dracu cu femeile astea sunt atat de proaste si gandesc numai subiectiv dar din pacate avem nevoie de ele.

  20. Ma……ce sa zic, femeile la volan sunt UN DEZASTRU. O spune un sofer profesionist, in prezent lucrator pe transport in comun, pe autobuz. Zilnic vad cum femeile sunt neatente, odata am facut calatorii claie peste gramada din cauza unei proaste care nu s-a asigurat ( adica am pus o frana d-aia zdravana), alta data am luat-o in plin pe una care nu mi-a dat prioritate. Si tot asa……vad ca mai ales pipitele astea care conduc cate un X5 purtand ochelarii de soare pe mutra sunt arogante si imprudente. Femeile la volan sunt ca o arma in mana unui psihopat. Asa gandeste un sofer profesionist. Oi gresi ,n-oi gresi……….. .

  21. Nu toate cadrele de acolo sunt cu femei. Intr-adevar au niste gafe extraordinare, cat mine de mari, si asta fara sa am nevoie de youtube … e de ajuns sa scot capu pe geam la ora 7 cand vine vecina mea de la munca si sa imi aprind o tigara, and enjoy. Dar, da. Ai perfecta dreptate. Din oareacare motive este mult mai funny daca ma gandesc ca toate au fost femei, decat daca ar fi barbati. Nu stiu de ce.

    mitica’s last blog post..Cea mai tare slujba din lume … sau … ?!?!?

  22. parcarea de la final…

    stiu ca e o reclama slovaca, poloneza ceva de genul asta. dackia ii zice firmei aleia. dupa ce parcheaza masina se da jos una pe tocuri in tinuta office si fuge la birou :P

    dar nu stiu daca e trucata sau nu, si femeile pot face “mingicarii” la volan, fara probleme. restul filmuletului e funny rau, mai ales cu aia care pica in balta :))

  23. Am primit de la o prietena filmuletul astazi,dar ce sa spun am vazut atatia barbati prosti la volan in cei 20 de ani de sofat incat tind sa cred ca femeile conduc mai bine.Pot sa concurez cu oricare dintre voi barbatilor si va spun ca va dau clasa.
    Astept provocarile voastre ,va asigur ca va fac de ras. Luminita

  24. De acord… women behind the wheel suck! :)) Sunt femeie si totusi in fiecare zi imi vine sa bat vreo 3 :)))
    Desi… acum, daca ne gandim si pe partea ailalta… sunt si dobitoci destui! Are dreptate cine zicea mai sus… sunt persoane care stiu sa conduca si altele care trebuie sa ia taxi-ul! De acord!!!!

  25. A fost tare!!!! ce conteaza cine a fost la volan, si eu abia reusesc sa o parchez, voi invata si eu cu timpul dar acum am as cu pofta.

  26. :D Fain filmuletzul…intr-adevar, exista femei care chiar nu au ce cauta la volanul unei masini…nici macar in parcul de distractii :)) Dar exista si barbatzi care nu au “sofatul” in sange…si kiar sunt unii care imi dau emotzii ( printre care si taticul meu ;)) ) …oricum, cel mai safe ma simt cand sunt eu la volan si nimeni altcineva. Nu vreau sa par laudaroasa, insa chiar daca sunt femeie, cred k am abilitati de soferitza…si imi si place la nebunie! ;)

  27. Hahaha! Foarte tare mi s-a parut pe la jumatea filmului, cu tipa cu masina verde care nu e in stare sa parcheze in 4 minute, face cozi pe ambele sensuri, se da jos din masina dand neajutorata din manute si tipul ala o parcheaza din prima :)

    Shpid3r’s last blog post..Croitoru – dezamagitor

  28. Mai… ma asteptam poate doar sa zambesc un pic, dar nu sa rad de-a binelea. Cea mai tare mi s-a parut faza cu Skoda rasturnata-adica busheshti masina, o rastorni in 2 metri, da’ chiar sa distrugi si ambele porti? :)) A fost un fel de bara-bara-gol. Merci, a fost tare filmuletul.
    A, apropos – cei mai tari soferi cu care am mers au fost 2 femei. Nu am mai vazut si nici simtit o plimbare cu masina in felul magic in care au condus aceste 2 femei. Am mers cu soferi profesionisti, piloti de teste la Mercedes, multi alti talentati, barbati cu sange rece la volan, cu dibacie, precizie etc etc, dar… niciunde nu am intalnit la vreunu din ei acea magie a acestor 2 femei, ferme si blande in acelasi timp (despre alte femei la volan nu vreau sa vb, caci voi fi catalogat misogin)

  29. n-are rost sa ne bagam la discutii inutile….nici unu de aici nu se poate considera sofer adevarat,k vb aia si soferii cu 30 de ani experienta(femei sau barbati) o mai musca..ce conteaza k ti-ai luat permisu din prima sa din a 8-a oara k poate chiar tu ala care te crezi mare stapin pe volan o musti primu si nu natarau ala care stie ca habar nu are d macar se straduie..oricum eu am permis de 6 luni si pina acum m-a lovit un idiot si o cretina era sa se bage in mine ca a trecut pe rosu,deci vai si-amar de ea lume plina de cretini

  30. Filmul e senzational… am ras cu gura pana la urechi. Am ras si de povestile insirate aici, iar unii chiar ar trebui sa se relaxeze. Cred ca totul se rezuma la faptul ca sunt soferi buni si sunt soferi prosti. Mie imi place sa conduc, sunt pasionata de masini si pot sa spun ca mi s-a parut ceva firesc de cand m-am urcat la volan. Nu e insa obligatoriu sa iti placa masinile ca sa poti conduce, ci trebuie doar sa ai un pic de constiinta ca sa inveti cum sa o faci bine. Altfel, de “cizme” la volan… e plina tara! Ca si de “bancheri” sau “covrigari” care nu au habar ce iti vand. :D

  31. Dude first of all is WOMEN OR WOMAN, second of all they’re the best thing that happened to MANkind :) BAD CHOICE for who? maybe gays haha ( not homophobic ) bottom line this was awesome LMAO

    lavinia’s last blog post..By: ad!das.pacostea

  32. e o doza de misoginism sarmant in filmulet.niciodata n-am inteles de ce o femeie nu stie sa coduca ca un barbat.ar sti ele sa conduca…dar la parcari sunt varza.cea mai comica a fost grasana la intrarea in curte.cum dracu” sa vrei sa intri in curte si sa ajungi sa te rastorni cum masina?incredibil!!!!dar am sta in dreapta soferitelor de multe ori.si uimitor,multe m-au surprins placut.sunt femei care le au cu volanul!dar sunt putine…

  33. fetele astea ar face bine sa se vopseasca, toate, blond !!!
    nu ca n-ar fi…majoritatea sunt blonde!

  34. din cati elevi am avut, doar unele fete/femei au fost cele care vedeau masina din fata lor franand si in momentul ala se resetau cu masina ruland cu 40KMh inspre placuta de inmatriculare a celui din fata … NICIODATA cu baieti/barbati … deci …

  35. chiar e tare filmuletul…..sunt femeie si recunosc unele sunt chiar batute in cap cand vine vorba de sofat…….din 100 de femei cu permis cred ca 99 sunt varza……asa ca ce sa mai filmuletul zice multe:)

  36. intradevar…majoritatea femeilor sunt varza….dar ce-ar fi dak voi baietii kre comentati intruna…atunci de ce nu dati o mana de ajutor ?sariti repede cu gura…dar knd ajunge-ti aksa..vreti k femeia sa va iubeasca…=))

  37. Indiferent dacă în colaj apar femei sau bărbaÅ£i, el rămâne oricum de un umor nebun. La fel de adevarat este că au fost selecÅ£ionate cazuri extreme în care au fost implicate femei. Dar hai să nu amestecăm aroganÅ£a cu incompetenÅ£a. Mai ales că sunt trăsături ale ambelor sexe. Ieri am văzut o femeie care ÅŸi-a parcat o namilă de SUV exact pe colÅ£, exact pe trecerea de pietoni, aÅŸezată tocmai bine cât să ocupe 1/2 din străduţă. A coborât ÅŸi a plecat atât de liniÅŸtită încât m-am întrebat dacă e sănătoasă la cap. Asta nu Å£ine de prostie la condus, ci de nesimÅ£ire. Eu conduc de 25 de ani ÅŸi pot face următoarea prinsoare: dacă toate maÅŸinile care circulă pe o ÅŸosea la un moment dat ar avea luneta acoperită, eu pot ghici care maÅŸină e condusă de o femeie ÅŸi care nu. SoÅ£ia mea are permis, conduce bine (după părerea mea) dar, când e în dreapta mea, sunt situaÅ£ii în care chiar ea exclamă: asta e femeie! Dar la fel de adevărat este că, atunci când vreau să intru pe un drum cu prioritate aglomerat, femeile sunt singurele cărora li se face milă ÅŸi îmi fac semn că pot intra. Ceea ce cred eu că le caracterizează este inadaptabilitatea. O femeie conduce “cu manualul în mână”, dar nu găseÅŸte soluÅ£ia de ieÅŸire dintr-un moment limită. Dacă e un blocaj, o femeie nu trece linia dublă ÅŸi ocoleÅŸte maÅŸina care a provocat blocajul, chit că manevra ei ar rezolva situaÅ£ia. Un bărbat o face. Personal, pe ÅŸosea, eu le tratez cu atenÅ£ie ÅŸi încerc să le ajut prin manevre sau semnalizări pt. că, îmi dau seama că tocmai din cauza acestei inadaptabilităţi, le pot accentua starea de stres, iar rezultatele pot fi catastrofale.

Comments are closed.