nVIDIA face caterinca de Intel

Tre sa va spun ca am un job fain; imi place jobul meu; ceea ce fac la job implica niste proiecte care se gasesc mai rar prin Romania, dar se mai gasesc, si-mi plac…. mult.

Saptamana aceasta mi-am dat seama ca jobul meu e si challenging : trebuie sa suport in fiecare zi pe un coleg cu o personalitate de o imbecilitate rara, pe care mai  nimeni din birou nu il suporta, nici restu din firma nu prea il inghit, probabil toti [cu mine in frunte] l-ar linsa, daca ar fi un procedeu usor de realizat din punct de vedere legal. Probabil stiti colegul ala atata de jenant, a carui existenta demonstreaza gaurile si ineficientele sistemelor de recrutare din firme, si alimenteaza imaginatia sadica a colegilor cu care lucreaza.

In orice caz, lasand asta deoparte, nVIDIA se distreaza mult facand caterinca de Intel pe un site care se si numeste : Intel’s Insides : http://www.intelsinsides.com/page/home.html#

1 thought on “nVIDIA face caterinca de Intel

  1. mereu cei mai mici se vor lua de cei mai mari, vezi si subaru-bmw, pepsi-coke. intel inside a fost o campanie reusita care le-a adus multi bani si e normal sa provoace diverse reactii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.