Perete de catarat indoor la Cluj-Napoca

Am scris acum ceva vreme despre peretele de catarat indoor ce se va deschide la Cluj in Martie, si lumea s-a aratat destul de interesata de proiect. Eh, baietii sunt aproape gata, si in 20 Martie, la orele 14:00 o sa se aiba loc deschiderea oficiala. 

Primele 3 zile intrarea este gratuita, iar daca in perioada 20-26 martie iti faci orice tip de abonament atunci vei primi bonus restul zilelor din luna martie si abonamentul tau va incepe de la data de 1 aprilie.

Adresa locatiei este str. Bulevardul Muncii nr 12, Cluj-Napoca, in incinta fabricii SINTEROM. Mai multe informatii pe http://www.freewall.ro.

Structura artificiala de escalada de la Free Wall are o suprafata de ~100 mp, o inaltime de 5m. Panoul este echipat cu peste 400 de prize, si este destinat in principal practicarii boulderingului (escalada de bloc). Exista si un panou pentru copii si in curand se va construii unul pentru Dry Tooling. Pentru amortizarea caderilor pana in 2,5 metri, panoul este prevazut la baza cu saltele de gimnastica care acopera suprafata de aterizare si de asemenea este echipat cu corzi. Suprafetele de ascensiune sunt deosebit de variate ca inclinatie, predominand insa portiunile surplombante. Se pot practica si ascensiuni cu coarda, caz in care, se pot parcurge linii ce surplombeaza cu pana la 2m fata de punctul de pornire.
Pentru deprinderea si perfectionarea tehnicii de ascensiune a tavanelor, cataratorii beneficiaza si de doua tavane de cca 4,2 mp, situate la 2,5m de sol respectiv 1,25m . In curand se vor instala si asigurari pt ca sa poti sa mergi si cap de coarda.

 

[via Liviu]

2 thoughts on “Perete de catarat indoor la Cluj-Napoca

  1. Pingback: Perete de catarat indoor in Cluj-Napoca 2 | .marius rANTing away

Comments are closed.