St. Patty’s Day la Irish Music Pub

stpatrick-ribbs-012Si daca tot ne-am mutat cu catel si purcel in Irish Music Pub, oamenii din zona, respectiv Andrei Crivat si Adi Hadean au zis ca ar fi misto sa le fac un pic de reclama la ziua de maine, care e o zi superba… :) 

E ziua Sfantului Patrick, e ziua cand toti irlandezii se desfata cu bere, mancare buna si o zi libere la ei probabil. 

Noi nu suntem atat de norocosi sa avem ziua aia libera, dar pe seara o sa mergem spre Irish Music Pub, si o sa chefuim pentru dragul de Patrick. Va astept acolo, si mai jos avei un cuvant din partea organizatorilor. 

 

De-abia a trecut Ziua Femeii, pe care am petrecut-o monstruos, ca iar avem motiv de sarbatoare. Marti, 17 martie, la Irish & Music  Pub, il sarbatorim si noi, ca tot irlandezul, pe St. Patrick, sfântul protector al Irlandei.

Pentru ca este o zi speciala, pregatim un meniu unic si nemaintalnit – St. Patrick’s Ribbs. Nu asteptati sa va spuna prietenii cum a fost ca sa incercati, pentru ca se intampla doar o data.

De dragul petrecerii si ca sa fim siguri ca sunteti hidratati, avem promotii speciale la bere neagra, precum si alte stimulente , de care veti afla doar la fata locului.

Locul, dupa cum stiti:  pe Horea la nr. 5. Neaparat cu rezervare la 0364 402 377.

 

3 thoughts on “St. Patty’s Day la Irish Music Pub

  1. Pingback: St. Patty’s | .marius rANTing away

  2. bine că aţi venit. şi mai bine că aţi mâncat. excepţional că aţi scris despre asta. plecăciune :-)

Comments are closed.