Tanar si nelinistit

screen-shot-2009-08-31-at-50347-pmDe cand eram de-o È™chioapă, È›in minte că mama se uita la serialul ăsta cu sufletul la gură. Motiv de bârfă pe casa scării cu vecinele, că “ai văzut femeie ce a facut Victor? s-a dus È™i a dres È™i a învârtit È™i din alea”, “da da da femeie, stai să vedem mâine ce se întâmplă”, È™i uite aÈ™a gospodinele noastre lasă oalele pe foc si se postează în faÈ›a televizorului încă o dată.

Eram cu Traian si Vlad in Le General, și pe măreața plasmă ce tronează deasupra barului, era minunatul serial. Am început să râdem, și să facem mișto grupa mare de filmul cu pricina, l-am căutat și pe net să vedem câte episoade are, și din alea. Ne-am blocat când ne-am dat seama ca a ajuns pe la 9200 episoade.

WOW!

Double WOW!

Hai să facem un calcul simplu. Dacă luăm în medie un episod la 40 de minute, și înmulțim cu 9200, de cât timp e nevoie să le putem urmări pe toate?!

9200(episoade) x 40(minute/episod) = 368000 minute !!!!

368000 minute = 6133 ore

6133 ore = 255 zile!!!

Și numerele nu puÈ™că, pentru ca serialul a rulat cu episoade de 30 de minute din 1973 până în 1980, si din 1980 până în zilele noastre, are episodul de 60 de minute… E nevoie de aproape un an de zile să urmăreÈ™ti tot serialul ăsta…

Freaky…

5 thoughts on “Tanar si nelinistit

  1. ba bine ca nu, in 2 ore l-ai gatat. Valabil amatorilor de telenovele, tre’ vazute asa: primul episod in care faci cunostinta cu personajele si un alt episod, oarecare, preferabil cat mai la zi in care toti au flashback-uri.

  2. deci mi-am dat seama ca e vorba de tanar si nelinistit numai de cand am citit numarul episoadelor:)) pai deh are ISTORIE filmul nu asha :P am urmarit si eu cateva episoade mai mult ca imi placeau acotoritele k aratau bine sincer sa fiu:D nu stiu cum ar putea cineva sa s uite la toate episoadele:O Nu mai zic de revazut :))

Comments are closed.