The Drama Button

thedramabuttonTineti minte filmele horror alb negru de pe vremuri, can personajul principal facea ceva neasteptat cum ar fi sa intre in bucatarie, totul de o liniste mormantala, un scartait de podele si apoi camera se misca pe fata actorului si se aude acel sunet inconfundabil, incredibil, care mareste suspansul la maxim, toti stim ca o sa se intample ceva, the Drama Sound!

Stateam la povesti cu o prietena zilele trecute, si draga de ea a adus in discutie chestia asta. Cum ar fi sa avem un “Drama Button” asa zburand pe langa noi tot timpul, gata gata sa fie folosit? Se intampla ceva! Momentele alea in care cineva zice o prostie IMENSA, la care lumea de la masa sta si se uita chioras, si se intreaba daca omul ala chiar a vrut sa zica ce a zis sau i-a scapat vrabiuta? Poate o dezvaluire senzationala de tipul “ba! am uitat pisica in congelator!”

Ca sa intelegeti despre ce buton vorbesc, este “The Drama Button“.

[Mersi Adela]

6 thoughts on “The Drama Button

  1. :))))da da, dar nu numai in momentele penibile, si in alea efectiv dramatice, de exemplu cand te intreaba prietena: ma iubesti? sau inainte sa lovesti oaia pe autostrada…tot atunci ar fio nevoie si de un movinginslowmotion button :)

  2. @Kookool: da numa un pic sa se dezmeticeasa, nu?

    @fatzu: apai inca un pic, si o sa am gravitatie proprie… :P

    @Bibi ideea de buton dramatic ca si concept e buna DUPA ce ai lovit oaia… :) Eventual, cand vine organu si zice: “WAI! Kwae! ai lovit oaia!” DRAMAAAAAA!

  3. Pingback: Dramatic Chipmunk strikes back! | .marius rANTing away

Comments are closed.