Zapp Easy, preview

Am auzit saptamana trecuta un zvon, si azi am reusit sa vad si ceva concret. Noul terminal Zapp Easy de la Zapp evident, se va lansa astazi. Via A.Faith am facut rost de video-ul de mai jos, si se pare ca jucaria va fi interesanta, si va incerca sa isi faca o intrare puternica pe piata business/corporate de la noi. Tot A.Faith ii face si un mic review aici. Ca si fost utilizator de BlackBerry o sa incerc sa il compar destul de meticulos, si sa revin cu niste detalii zilele urmatoare. 

Pana atunci, imi fac pentru a 2 oara in 2 saptamani mea culpa spre Psaico, pentru ca nu voi putea ajunge la Cluj-Napoca Twestival. Plec diseara la Bucuresti. 

 

9 thoughts on “Zapp Easy, preview

  1. reclama e oribila iar publicul target al acesteia la fel de idiot ca cei care au conceput-o… dar ce sa faci :)

    • @micky la reclama asta nu m-am uitat la partea de realizare, cat la chestiile pe care le stie device-ul, dar trebuie sa recunosc, nu e una din cele mai reusite.

  2. daca vrei sa te joci cu el, du-te la un reprezentant Zapp si roaga-l sa te lase sa-l butonezi. l-au avut pe mana de multa vreme si acum nu vad de ce nu l-ar mai lasa si altora spre testare. nu de alta, dar din cate stiu, azi e lansarea :)

    A.Faith’s last blog post..Zapp Easy vine miercuri

  3. Deci treaba asta pare o copie lame dupa BB-uri. Absolut nimic inovator, dar oricum, nu ne putem astepta la prea multe de la un terminal de la Zapp, nu?

  4. Pingback: Pe la Capitala | .marius rANTing away

Comments are closed.