Phone get-together

Zilele trecute faceam misto de Dan Berte si de iPhone’ul lui cu spatele ALB ca spuma marii, dar de multe ori cred ca e doar un pic de invidie pana la urma, dar totusi… e alb… I-am recomandat sa isi vopseasca si masina alba, sa se incadreze in peisaj si sa se asorteze cu restul gadgeturilor de la Apple. 

Trecad peste asta, si scotandu-l pe Dan din ecuatie, ca el nu face chiar asa, comportamentul iPhone’ului din filmuletul de mai jos se pliaza foarte bine pe comportamentul multor posesori de iPhone… 

[via Dan Crisan]

6 thoughts on “Phone get-together

  1. :)) “look at my touchscreen” :))
    Ce-i drept, cei de la Apple au pornit o adevarata moda de la castile albe ale ipodului. Iar spatele Iphone-ului e argintiu. Nu chiar alb. :P
    Eu am fost invidioasa pe cei cu telefoane smechere pana acum 2 luni. Am primit minunatia, m-am jucat juma de zi pe ea….iar acum injur de n-am aer cand am uitat sa-l incarc seara si ma lasa balta in mijlocul conversatiei. Tehnologia asta…Mi-e dor de telefonul meu normal cu numere desenate pe el. :)

  2. Intr-adevar are un design slick si ceva optiuni pe el dar am auzit ca are si niste lipsuri. Parerea mea daca se gaseste la ceva oferta ok dak nu , nu merita!

Comments are closed.