Vrem Cristina Neagu sportiva anului la handbal!

Via Mishu Calian, am primit leapsa de mai jos. Sa-i dam bice, zic!

Pentru că mai avem oameni de valoare în țara asta și pentru ca handbalul e un sport aproape de inima mea vă rog să faceți un efort să o ajutam pe Cristina Neagu să ajungă sportiva anului în handbalul mondial. Ea activează în prezent la Oltchim Râmnicu Vâlcea, echipă care a ajuns în finala Ligii Campionilor anul acesta și care în secunda în care scriu această postare își dă sufletul pe teren pentru ca naționala de handbal a României să ajungă în careul de ași la Campionatului European într-un meci împotriva Muntenegrului. E puțin mai complicat să o ajutam dar se poate; mai jos aveți cum:

Cu IE sau Mozilla (mie mi-a mers din IE, din Chrome nu functionează) mergeti la http://www.ihf.info/files/voting/fans.pdf, completati pdf-ul si dati submit form (undeva in partea dreapta sus). Se va salva la voi pe calc. Apoi trimiteți un email cu pdf-ul salvat la it.ihf@ihf.info

Puțintel mai complicat dar merita fata.

Hai România!

Si ca sa dau si eu leapsa mai departe, ii provoc pe KooKool, Ionut Mangu si pe mai putin influentul si mult mai putin traficatul Ruben “Barichello” Kislaki!

1 thought on “Vrem Cristina Neagu sportiva anului la handbal!

  1. Am fost placut surprins de performantele echipei de handbal feminin la europene, cu bani mult mai putini au reusit mult mai mult decat footbalistii nostri vedete.
    E diferit modul prin care ele vad sportul, la footbal banii ii strica

Comments are closed.