Ceva e gresit aici…

Fac ce fac de ceva luni de zile si ma trezesc la niste ore imposibile. Mi s-a reglat ceasul biologic in asa fel incat mai nou sunt in picioare intre 6:30 si 7:30 fara ceas, fara galagie in casa, fara alti factori externi care sa ma ridice in picioare. Nu ma pun mai devreme la somn, nu mi-am schimbat stilul de viata intr-un mod flagrant, nu mi-am schimbat “dieta”, habar nu am ce s-a intamplat. Nu e deloc aiurea, e chiar placut, castig cateva ore bune intr-o zi normala, si am inceput sa folosesc timpul asta ca sa imi beau cafeaua in liniste, sa citesc, sa mai fac una alta prin casa. Seara incepe sa mi se faca somn pe la 11 – 12, iar daca dau curs impulsului de a ma pune in pat, adorm fara televizor, fara filme sau seriale pe computer, eventual citind ceva.

E ceva gresit aici pana la urma? Voi la ce ora va treziti de obicei daca nu e nevoie sa fiti undeva la o ora matinala?

3 thoughts on “Ceva e gresit aici…

  1. somn pe la 11-1. alarma suna pe la 7.10 dar adorm si ma trezesc singur pe la 7.20-7.30. acum incerc sa ma trezesc mai devreme(6.10-6.20) dar nu stiu daca voi rezista.

  2. Câteodată mă trezesc la ora 5 am, dar cu ceas, pentru a merge la yoga. În orașul în care locuiesc acum nu am posibilitatea de a alerga, deși mi-ar plăcea. Înainte reușeam să mă trezesc fără ceas în jurul orei 6, să merg să alerg și pe urmă să îmi încep ziua. Știu că nu e legat de subiect, dar îți recomand acest articol: http://mysport.gsp.ro/emilian.isaila/note/cum-ma-schimbat-alergarea-1453.html.

Comments are closed.