Google Plus backdoor

A inceput nebunia! Google Plus, partea de retea sociala scoasa de Google, ca si raspuns la Facebook a fost lansat, si lumea cauta invitatii pe unde apuca. Daca nu ai deja o invitatie, lasa un comment mai jos, si rezolvam, daca ai deja contul facut, poti sa inviti cati prieteni vrei, daca le stii adresele de mail.

Pasii sunt simpli, te loghezi in G+, dai click pe “Circles” si adaugi oamenii din address book, intr-un cerc nou, sau in unul din cele existente deja, create automat de ei.

Dupa ce i-ai adaugat, intra in stream-ul cercului respectiv si porneste un status update. Scrie un text, spune-le celor din cercul respectiv sa dea click pe linkul cu “View or comment…” si asta in principiu o sa le permita sa isi creeze un cont pe Google Plus. Da click pe Share, si asigura-te ca este bifata casuta cu “Also email xx persons not yet using G+”

Mailul pe care o sa il primeasca o sa fie ca si cel de mai jos:

Chestia asta este un mic bug in aplicatia lor, si probabil o sa functioneze inca o zi doua, sau poate forever 😛

Multa bafta!

53 thoughts on “Google Plus backdoor

 1. Nimic nu-ti scapa. ;)

  Ii simpatic Google+ dar nu sunt sigur ca o sa renunt la facebook si 2 retele care fac aproape acelasi lucru nu o sa folosesc.

  Vedem, sa treaca mania asta Google+ si pe urma tragem linie. Am auzit ca google wave si buzz au pregatit un pat liber in celula lor si pentru Google+ :D

  • @Andrei: Stiu cat mi-am dorit eu invite, asa ca daca am descoperit un work-around, m-am gandit sa ii dau share ;-)

 2. Marius “the hacker” Perijoc i se spunea prin cartier, hai cu invite-ul :)

 3. I’m beggin, beeggin’ youuu…please please mister pery give me an invite and I promise I’ll stop singing :)

 4. Dragii mei, eu am trimis fiecaruia din cei care au scris aici cate un buggy invite, sper ca ati reusit sa le folositi.

  Din ce am vazut azi, se pare ca backdoor-ul NU MAI FUNCTIONEAZA, deci cei care o sa mai adaugati comentarii aici, nu garantez ca o sa va mai mearga.

  Oricum, eu o sa incerc!

  • Nici mie nu mi-a mai mers azi. Am trimis la 10+ ppl si doar 2 au intrat. Cineva spunea ca dureaza si pana la 5 ore ca sa primesti invitatia.

 5. mno da-mi si mie daca tot ai, sa vedem ce-au scornit prietenii de la Goagal :)

 6. Pingback: Aplicatia Google+ pentru Android | .marius rANTing away

 7. In mod normal, daca aveti un cont de gmail, puteti sa va faceti cont pe Google plus fara nici o problema :)

  Spuneti-mi daca nu va descurcati, si va ajut pas cu pas

Comments are closed.