Seriale seriale seriale!

Serialele pe care le urmaream au cam intrat in pauza peste vara, asa ca am ajuns sa fiu nevoit sa caut altele. Am dat peste cateva chiar interesante, noi noute, si ma gandesc ca ar fi fain sa le impart si cu voi, nu?!

Leverage, care nu e tocmai nou, dar merge asa inainte de somn 😉 E un fel de White Collar, din cealalta perspectiva, si e destul de antrenant. Are 4 serii pana acum, am vazut 2 deja.

Franklin & Bash e nou nout, sezonul 1, doi avocati tineri si destepti care fac pe dracu in 4 sa isi rezolve cazurile. E tot din seria serialelor de chill, seara iainte de adormit.

Suits e tot cu avocati, dar e mult mai palpitant. Sau cel putin primele 2 episoade pe care le-am vazut m-au tinut pe jar un pic. Nu prea am cu ce sa il compar, dar e mai tare decat majoritatea…

Falling Skies, e interesant, extraterestrii, lege martiala, nebunie, arme, grenade, robotei, si alte cele. Ruleaza fin!Il recomand cu caldura!

Si evident, sa nu uitam ca a reinceput True Blood, sezonul 4 cu o gramada de schimbari de situatie, sex, droguri violenta!

PS: Sunt plecat pe coclauri mai calde si cu foarte putina conectivitate. Acesta este un post programat anterior, moderarea comentariilor poate sa intarzie 😉

 

 

2 thoughts on “Seriale seriale seriale!

Comments are closed.