Wipeout

Am avut o zi infernala azi, cu politie, finante, notari publici, drumuri intre Cluj si Dej, nebunia de pe lume. Evident dosarul pentru inmatriculare nu imi era complet, imi lipsea o hartie de la finante, care nu a ajuns in dosarul meu, normal ca oamenii care se ocupa cu verificarea dosarelor si care sunt platiti sa se asigure ca totul este in regula au omis sa imi spuna ca imi lipsea acea foaie, si bineinteles, foaia respectiva, eliberata de agentia nationala de administrare a finantelor, si subliniez NATIONALA nu imi poate elibera hartia respectiva decat la Dej, pentru ca e nationala si centralizata doar cand vine vorba de cerut bani nu si cand ar trebui sa te ajute! [Cu fraza de mai sus, cred ca mi-am batut recordul de lungime la fraze! Numa zic… ] Intr-un final apoteotic, inca un drum de Cluj – Dej si retur, totul s-a rezolvat, am obtinut tot ce aveam nevoie, am depus actele la politie si de maine Florica o sa isi primeasca numerele oficiale :) 

Feelingul de wiped out dupa o zi de stat la cozi si facut ture cu masina mi-a adus in schimb aminte de un TV show pe care l-am descoperit cu Ovi acum cateva saptamani, care se numeste, evident: Wipeout! O gasca de oameni, din toate domeniile, din toate paturile sociale, de toate varstele, natiile s.a.m.d. care sunt pusi sa treaca prin diverse probe fizice, foarte misto de altfel si extrem de funny. Cireasa de pe tort, sunt cei doi prezentatori care fac glume dupa glume pe seama concurentilor, astfel ca ajungi dupa cate un episod sa faci febra musculara la muschii faciali de la atata ras. Site-ul oficial este aici, iar sezoanele le gasiti pe torenti evident. Pentru faze scurte, use youtube.

Va las cu un scurt filmulet din emisiune care sa va descreteasca fruntile pe seara asta, si eu ma pun sa dorm. Maine merg spre minunatul LactoBar de care am auzit atatea din Oradea.

1 thought on “Wipeout

  1. Sa vedem cum o sa fie cu statul la cozi si cu actele cand vom fi in superregiuni, va trebui sa strabatem jumatate de tara pentru o hartie sau o sa ajunga un ministru destept si nu o sa mai trebuiasca sa vii cu o hartie eliberata de stata ca sa o dai tot la stat, totul facandu-se automat asa cum ar fi normal

Comments are closed.