Surpriză plăcută pe Oradea – Baia-Mare

Am făcut weekend-ul trecut (13 – 14 Octombrie 2012) un fel de buclă, şi am tras o plimbare Cluj – Oradea – Carei – Satu-Mare – Baia-Mare şi retur. Înainte să pornesc, am încercat să aflu mai multe despre drumul dintre Oradea şi Baia Mare, dar fără prea mult succes, aşa că acum, după ce l-am văzut pot să comentez pe marginea subiectului. Drumul este excelent între Oradea şi Satu Mare, marcat frumos, indicatoare peste indicatoare, vizibile asfalt perfect. O căruţă pe ici pe colo, pe la 5 dimineaţa, dar asta nu mai e nimic nou pentru drumurile patriei. Cum zicea RăzvanBB: “Atenţie la bălegarul proaspăt înainte de o curbă! Vă poate salva viaţa!” Porţiunea Satu-Mare Baia-Mare, mai are câteva semafoare, şi nu e marcat complet, recomand să nu ajungeţi noaptea pe acolo, dar cred că va fi gata în curând. Porţiunea Cluj – Oradea, este destul de “vălurită”, în zona Piatra Craiului au început să refacă covorul de asfalt, aşa că serpentinele sunt nemarcate, şi am văzut mulţi şoferi care coborau pe banda de urcare, sau nu respectau un minim de viteză decentă în situaţia dată.

Acestea fiind spuse, la Oradea am apucat să îi ascult pe Tudor Chirilă şi Vama, am văzut un foc de artificii care m-a dat pe spate la propriu, primarii Clujului ar putea să fie un pic invidioşi în momentul ăsta dacă ar fi să comparăm spectacolul cu cel de la 1 Decembrie din Cluj, iar întâlnirea la o cafea cu Ovidiu Lipan Ţăndărică a fost de un mare angajament. Toate acestea, în cadrul evenimentului Toamna Orădeană organizată de Casa de Cultură Oradea. Vă las să vă încântaţi ochii cu ce a fost acolo mai jos, şi apoi revin cu o ştire în exclusivitate!

Această ştire în exclusivitate, este una pe care o ştie deja toată lumea, dar nu puteam să nu folosesc sintagma devenită deja destul de ordinară în viaţa noastră de zi cu zi: Vlad şi Camelia Cucu şi-au montat oficial verighetele la locul lor, pe mâna stângă, iar noi, i-am sărbătorit cum se cuvine! Casă de piatră, este foarte puţin spus la capitolul “ce le doresc eu tinerilor” dar ştiu şi ei asta destul de bine!

Photo via.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.