Harlem shake, văzut de mine

Harlem Shake e o mare nebunie. Și îmi place! Eram un pic confuz când am văzut primul clip, credeam că e doar un simplu viral, și am plecat mai departe. Dar a doua zi a mai apărut unul, apoi un altul și tot așa. Se spune despre el că a detronat Gagnam Style, eu până în ziua de azi nu am văzut clipul original, și nu știu povestea. Nu m-a interesat, nu m-am băgat în detalii, și se pare că a trecut.  Harlem Shake e o chestie care permite oamenilor să reproducă foarte ușor un fenomen, motiv pentru care a ajuns unde a ajuns într-un timp atât de scurt. Viață lungă nu o să aibă dacă o să fie doar preluat și copiat la modul la care se face acum și nu o să fie modificat încet încet cu elemente noi, cum au făcut cei de la Pepsi de exemplu, dar cu siguranță o să mai vedem câteva spike-uri.

Afis Harlem Shake ClujUnul dintre aceste spike-uri o să fie chiar mâine în Piața Unirii din Cluj, la ora 14:00. Niște copii faini din liceele clujene au venit cu ideea de a organiza un Harlem Shake de minim 2000 de oameni, pentru care au primit și aprobare de la primarul Emil Boc. Dacă se adună mai mult de 2100 de oameni mâine, o să reușească să devină cel mai mare Harlem Shake organizat în lume, titlul fiind deținut acum de un eveniment din Texas.

Umblă zvonul prin târg că e posibil ca cel care pornește să fie chiar primarul urbei noastre, chestie care mie mi se pare super cool! Ce ziceți? Ne vedem mâine pe la 2 fără un sfert in piață? O să fie:

EPIC!

Până atunci, vă las cu un Harlem Shake genial de fain, È™i este exact acolo unde nu te gândeÈ™ti că se poate face unul…

22 thoughts on “Harlem shake, văzut de mine

  1. Cum or fi putut sa-si tina atat de mult respiratia cu totii?..mai ales la adancimea aia? :O

  2. Ma mir ca nu a aparut si Harlem Shake versiunea xxx, sau a aparut?
    Din toate filmuletele de acest gen decat unul singur mi-a placut de pe tot internetul, e unul facut la zoo sau ceva de genul asta si animalele alea erau foarte caraghioase.

  3. bai sa nu ma intelegi gresit dar mie harlem shake asta imi pare ca e copiat de toti cei care…. nu prea au activitatea si cred ca e ceva cool , in schimb cea cu Pepsi imi place are ceva mai reprezentativ si mai original decat obisnuitul Harlem shake …si apropo era tare daca la sfarsit dupa ce s-au agitat dozele si sticlele alea dansand su se dasfaca si sa tasneasca din ele :D

  4. A avut mare succes ideea asta si sa raspandit foarte repede in mai toate colturile lumii, pana la urma cred ca este ceva totusi interesant

  5. Asistam din ce in ce mai frecvent la “fenomene de masa” cu manifestare in mediul online. Acesta este in mod sigur un exemplu in acest sens.

  6. E o nebunie care ne-a cuprins pe toti. Colega mea de apartament a facut la birou cu colegii un Harlem Shake foarte tare!:))

  7. Am citit cu placere si in ciuda a tot ce zic altii, febra Harlem Shake se pare a a luat sfarsit. A durat pe masura duratei dansului sau poate chiar mai mult. A fost amuzant la inceput dar acum ne bucuram ca s-au potolit si asteptam cu frica urmatoarea miscare hit.

  8. Pe mine nu m-a prins deloc….am o problema cu tot ce inseamna viral in mediul online….

Comments are closed.