15 minute de glorie…

Click meSe pare ca a avut si wirelessisfun.com cele 15 minte de glorie bine meritate. Ne-am trezit pe prima pagina de la digg.com ieri, si nu stiam de ce incepe sa creasca numarul de vizitatori 🙂 Pana la urma, dupa ce a trecut macelul si si-a revenit un pic serverul, ne-am dat seama ca mai vrem… Cateva statistici dupa “eveniment” peste 9.000 de vizitatori unici, peste 10.000 de page loads si peste 1.100 diggs. Yay!

In alta ordine de idei, nu mai am zahar si imi beau cafeaua amara azi… Vinul fiert din Insomnia lasa de dorit, hotspotul gratuit WiFi ofera o mica distractie si conexiunea lor la internet nu este chiar asa lousy cum era asta vara. Clubul La Tevi (Strada Potaissa) a organizat un mirobolant concurs de darts duminica trecuta. Andrei, patronul, promite ca va reveni tot la 2 saptamani cu aceasta competitie, intrare in concurs 10 RON, fisele sunt din partea barului, se joaca 1 la 1, jocul este 501, cu master out, no bull, 2 out of 3 in prima runda, apoi se merge mai departe. Premiile sunt pentru locurile 1 si 2: se impart banii stransi din taxa de participare, si tot Andrei zicea ceva de un set nou nout de sageti Assasin de 18g *yummy*. Sper sa ajung si eu saptamana urmatoare, si sa revin cu niste poze. Barul are si un hotspot WiFi de la c*free, deci este ca o a doua casa pentru mine dupa Teahouse Flowers.

34 thoughts on “15 minute de glorie…

 1. daca sunteti cuminti poate va treziti si pe prima pagina pe Alexis Design si va dau 30 de minute de glorie ;)

  poate adera si Fana si Licurici si o sa aveti o intreaga ora de faima.

 2. intr-adevar, cele 15 minute de glorie au fost meritate; ieri, la job, am urmarit indeaproape fenomenul, incepand de la 400 de vizitatori unici :D

  i’m proud of you!

 3. @Fana: work on it!

  @ Alexandra: va scoatem si la bere, si va salutam si pe strada ;-)

  #2 @ Alexandra: neaparat trebuie afisul…

  @ Alex: Mersi man… :)

 4. eu simt miros de biznis profitabil aici. vad comisioane fenomenale…. vad brokeri.. telefoane.. bursa in plin avant…

  Stock ticker: DNY

  Bursa e deschisa!

 5. totusi.. eu sint f convinsa ca nu are probleme de sedus femei (o fata f frumoasa l-a placut mult de la prima intilnire … nu “date”) so… :) sigur se descurca si singur

 6. oooo, cat am lipsit eu de pe-aici vad ca ai facut glas, domnul meu! :))) eu credeam ca te-a suparat subiectul si nu te mai joci cu noi :)))

  ps: da’ macar s-a inscris vreo domnitza de cand ti-i s-au publicat coordonatele?

 7. believe it or not, nu! nush ce trafic ziceti voi ca aveti pe bloage si ca nush cate domnitze dulci stiti, ca eu n-am vazut nici o imbunatatire a sanselor de dating.

  noh, numa atata puteti?

 8. am avut multe views, insa nici o oferta … aseara am schimbat poza, e mai mishto asta de-acum :D

  daca nu merge cu blogu trecem si la ideea alexandrei :D

 9. Pingback: .marius rANTing away » Oferta de hosting

 10. Marius, s-a tinut concursul. Si premiul a fost acela despre care ai scris, cu o sticla de whisky in plus! Te asteptam data viitoare. SI o corectura: nu-s patron, is consumator sef!!!

 11. Pingback: .marius rANTing away » Multumesc Orange!

Comments are closed.