And here we go!

Nu credeam ca o sa mai reusesc, era sa renunt la un moment dat, dar pana la urma, tot raul spre bine, sau cum spuneaaboutmac.jpg mai devreme un prieten, there is no joy without a little hustle!

Mai am inca multe de facut, si de invatat, dar merita… So right about now, I’m going to yell: “In your face Mr. Gates!”

In alta ordine de idei, mi-am petrecut weekendul instaland mac osx, am pus niste poze pe flickr, si probabil, dar nu sigur, ca o sa postez cu data de ieri si un post numit “birou de blogger” ca de aia am facut pozele 😉 deci: Biroul 1 si Biroul 2. Va rog sa nu va legati de Halle Berry ca nu v-a facut nimic, da?

Update: Nu este vorba de o masina virtuala, si nici de un produs al companiei Apple, este un Acer TravelMate 2482NWXMi, procesor intel, si momentan cu un superb dual boot mac OS X / Windows XP… Windows is going bye bye soon, linux will take over 😉

 

3 thoughts on “And here we go!

  1. halle berry is hot. apple is even hotter. asta-mi aminteste sa-mi incarc ipodul ca l-am parasit fara baterie in masina parasita si ea intr-un colt de strada fara baterie unde pina ieri era si camera foto fara baterie…
    ce carte citesti acolo? nu vad nici cu ochelarii :))

  2. Aia de sus e Luni de Fiere a lui Bruckner. Sub ea mai e Ciuma Alba de Frank Herbert, o agenda si o carte de programare ;-) Cat despre Halle Berry, I had a crush on her since like… forever… Grija cu bateriile alea ;-)

  3. salut
    un link de unde ai loat imaginea cu mac os …. eu am incercat cu 10.4.8 (Mac OS X 10.4.8 [JaS AMD-Intel-SSE2-SSE3 with PPF1])si am un amilo Pa 1510, turion 64biti cu hard pe sata si nu vede hardul si nu pot instala.

    multumesc,

Comments are closed.