mere…

Pai, am facut azi primii pasi spre un sistem de operare MAC OS X pe laptopul meu… dupa lupte seculare care au duratjoblogo.gif cateva ore, ca nu vroiam sa pierd windowsul si tot ce aveam pe aici deja configurat si pus la punct, m-am cam prins care e faza: modificare de partitii, backup pe un harddisk extern, am salvat aproape tot ce aveam nevoie… A trebuit sa renunt la niste seriale pe care le adunam sa le scriu pe DVD’uri (Stargate SG-1, Stargate Atlantis, Heroes… 🙁 ) dar nu e stres. Se mai gasesc. Eh eu am reusit sa trec de primele probleme. Si iata un MAC OS X care se instaleaza frumos, stau si astept, ma enerveaza…

Trebuie sa plec in centru, azi canta Kumm in Roland Garros. Au venit niste prietene de la Timisoara cu care ar trebui sa ma intalnesc.

Totul mergea bine, pana cand a venit mult asteptatul moment sa pornesc noul sistem de operare… Ciu Ciu… s-a blocat… restart! se blocheaza din nou. restart cu dvd’ul inauntru, se blocheaza din nou… nervi, strigate urlete… mai incerc.. inca o data… poate cand revin. Daca tot nu reusesc, I’ll stick to my linux.

 

grrrrr…

 Update: ei bine, am incercat mai multe variante, de la 10.4.8 pana la 10.4.5 si nici una nu merge. I need professional help, I never thought I would say this. so tomorrow, either I get the help I need, either I just get my linux back, up and running.

7 thoughts on “mere…

Comments are closed.