Lipsa de inspiratie

Unii oameni chiar nu stiu cand e prea mult. Am citit azi pe blogul lui Alex ceva ce m-a socat… se pare ca o cafenea din galati s-a gandit ca nu ar rost sa isi faca branding, si sa copieze un pic de pe unde a apucat… Aveti aici imaginea postata de Alex, si textul postului lui.

studiu.jpg

Dupa cum puteti observa, logo-uri celor 2 firme sunt total diferite, si este absolut evident ca firma “ecafe” nu a copiat nimic din imaginea c*free. Dupa modelul vista vs. mac, se poate observa ca in primul rand sub numele “ecafe” nu apare nici o linie pornita din acea bulina mare si verde. De asemenea se poate observa clar ca fontul cu care este scris “ecafe” este diferit de fontul “c*free”. Singura coincidenta ar fi paleta de culori, dar cred ca nu a existat absolut nici o intentie din partea celor de la ecafe. O alta diferenta monumentala este aparitia celei de a 4-a buline verde in coltul din stanga jos a pliantului “ecafe”.

Concluzie? O puteti trage singuri… Penibil.

“ecafe” este o firma(cred) descoperita de mine si Auras in Cafe Journal (Galati). (Si cred ca…) Este o firma care suge bani de la “patroni”, degeaba.

c*free este un mic shop romanesc de cercetare si dezvoltare a tehnologiilor wireless ce isi doreste sa aduca internetul, comunicarea si informatia mai aproape de oameni.

4 thoughts on “Lipsa de inspiratie

  1. Nu stiu cat de mult e vina restaurantului pe cat a “providerilor”.
    Imi place initiativa, dar mi-e rusine ca cineva din galati a putut sa copieze/plagieze in halul asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.