Astral UPC o ia la fuga!

pachete-upc.jpg

O veste buna pe ziua de azi!

Astral / UPC o ia la fuga, si nu pleaca nicaieri. Au marit abonamentele, sau cel putin viteza garantata celor 3 abonamente destinate homeuserilor. Eram foarte socat azi de ce downloadez cu ceea ce calculam eu a fi undeva la 3.7 Mbits/secunda (intre 400-500 KBytes/s ), constant… Am ramas placut surprins sa vad ca toate abonamentele au fost modificate, doar ca viteza, si nu ca pret, drept pentru care abonamentul meu de 1Mbit/s a zburat pana la 4 Mbit/s… YAY!!!!! cei de la 512 Kbit/s au sarit la 1Mbit/s si cei de la 1.5 Mbit pana undeva la 6 Mbit/s. O veste geniala, nu sunteti de acord?
Normal ca ma deranjeaza in continuare ca pe factura mea apare si abonamentul TV, pe care nu il folosesc neavand un televizor in casa, dar ma gandesc sa imi iau un TVTuner si au inceput si un control mai “activ”, sa ii spun asa, asupra adreselor MAC ale calculatoarelor din retea, scotand din uz cateva routere pe care le avem prin cluj prin c*free, dar si asta se poate rezolva cu un telefon.

Go Go Astral / UPC 😉

3 thoughts on “Astral UPC o ia la fuga!

  1. de-asta nu-mi mergea mie netu saptamana trecuta, adica se pornea dupa ce sunam la rel clienti…deja ma obisnuisem sa sun de trei ori pe zi :D

Comments are closed.