Ma tu confunzi sperma cu undele radio!

Deci nu cred mah.. NU CRED!

Am lucrat zilele astea in draci, si din cand in cand am mai dat si cate un click pe unele linkuri primite pe mirobolantul Yahoo Messenger… femei care s-au plictisit de colacele murdare de toaleta si si-au luat … in mana:

howto.gif

Atentie la warningul plasat pe site: “The use of the Urinelle could feel strange at first. Be aware that the tube will feel warm.”

Mai multe aici: http://www.urinelle.biz/html/en/Howtouse.shtml [via: Ania]

In alt ordine de idei, o piesa cu niste versuri care te lovesc direct la corazon:

Un nou inteles al ideii “ElChupaCabra”:

And last, but not least, de departe cel mai “interesant” a fost: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=197426&st=0

Sa nu cumva sa ratati ultmul link, cireasa de pe tort, ca e de vis. De aici vine si titlul postului evident…

7 thoughts on “Ma tu confunzi sperma cu undele radio!

 1. Haha! Excelent! Mi-a placut chupacabra. Cat priveste ultimul link, era gata-gata sa-l ratez; numai multumita insistentelor am ajuns sa-l deschid… si nu mi-a parut rau! Hahahaha! Superb!

  Marius, blogul tau imi place tot mai mult!

 2. http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=197426&st=0
  deci asa ceva rar mi-a fost dat sa vad pe internet…. si vad multe zi de zi …. deci acest material poate dauna grav sanatatii ….. eu unu nu mai aveam aer citind asa ceva …. mi-a luat o ora sa citesc asa ceva…… mai mult radeam decat citeam ……. pe viitor pune un semn de avertizare la chestii de astea ce pot afecta sanatatea omului …. mai baga de astea pe aici :)
  ps: vezi ca tu uiti de ubuntu meu

 3. postul aste de pe softpedia e genial. chiar am ras cu lacrimi.
  e asemanator cu cu ala cu tipa aia care zicea ca face sex anal cu prietenul si nu se mai poate abtine. :)

 4. Deci mo, noi oare, masculi, ca asa suntem, nu am putea sa ne lom sh noi o pasarica de femeie ca s-o avem tot timpu’ la noi, nu numa pt facut pipi?

 5. @groparu ba se poate… =)) se gaseste prin sex shop-uri =)) da cred ca o sa ai probleme daca incerci sa faci pipi cu asa ceva :))

 6. Draga Marius, uite ca dupa un an de zile, Urinelle a venit si in Romanica. Asta mai lipsea, nu-i asa? :P

  In orice caz, daca stii vreo prietena interesata sa incerce acest dispozitiv (destul de util, din punctul meu de vedere), sa stii ca o poate face in exclusivitate pe Trender, prin intermediul campaniei Urinelle Trender.

  Sau poate comanda direct de pe site-ul lor, http://www.urinelle.ro

  ;-)

Comments are closed.