Noutati

* Upgrade la WordPress 2.2 “Getz”, modificare nu foarte vizibila pentru cititorii blogurilor bazate pe wordpress, dar care a adus cateva chestii noi  in materie de administrare. Cea mai importanta modificare fiind probabil introducerea suportului pentru wordpress widgets direct in codul sursa, nemaifiind necesara folosirea unui plugin pentru a le activa.

* A doua noutate pe ziua de azi, e ca am schimbat tema blogului. Latime variabila in functie de browser, widget ready, livesearch, ajax comments si alte mici chestii pe ici pe colo. Am ales pentru asta tema Anaconda, un derivat al temei K2. Daca o sa vedeti posturile anterioare ca sunt putin deformate, dati-mi de stire, sa le pun la punct in concordanta cu noua tema.

2 thoughts on “Noutati

  1. Arata la fix. Nu foarte schimbat, asa un “facelift”.

    Treaba cu latimea variabila in functie de browser e importanta, am vazut reactii ciudate la acele margini nefolosite in pagini web de la cei care nu au (si nu au de ce sa aiba!) cunostinte tehnice in domeniu gen rezolutii, CSS etc. Situatie in care, ii arati la om ca “asa sunt toate” si asta e :) . Concluzia: latime variabila = elegant, chiar daca pare chestie de amanunt.

  2. In cazul de fata e un site facut pentru mine… nu pentru altcineva, deci mie trebuie sa imi placa… latimea variabila, intradevar este eleganta, dar eu aveam nevoie de mai mult spatiu pentru content… ;-)

Comments are closed.