O noua afacere loveste Romania

ghelir.jpg

Cu cateva zile intarziere, am descoperit si eu un nou serviciu pe piata romaneasca. Ghelir. Un magazin online ce aplica un concept de nou in Romania: va vinde doar un singur produs in fiecare zi, la un pret imbatabil. Am aflat despre el prin intermediul Ideilor locale, un blog despre care nu stiu mare lucru, dar asta probabil ca o sa se schimbe.

Pana acum, totul arata bine, site-ul e simplu, iti dai seama ce trebuie sa faci rapid si fara prea multa bataie de cap. Alerte prin sms, e-mail si RSS, promisiuni de produse fiabile, de garantii rezolvate rapid si eficient etc. etc. etc. O chestie care mi-a placut la ei pe site a fost partea de “intrebari incomode”

I: De ce luati totul in gluma?
R: Pentru ca suntem comunicativi si glumeti. Aste ne permite ca atunci cand muncim sa fim foarte constiinciosi si seriosi. Preferam aceasta abordare declaratiilor sforaitoare si impersonale. Noua ne pasa de clienti, ii tratam ca pe niste prieteni, nu ca pe un comitet de necunoscatori.

Singura chestie care nu imi place este ca la sectiunea “Arhiva” nu se afiseaza preturile produselor din zilele anterioare. Dar asta nu e o problema pentru cineva care este inregistrat, si primeste notificarile de pe site. Astept sa primesc primele mele notificari, probabil la noapte ca sa vad cum arata.

Asa ca, aruncati o privire, creati-va un cont si enjoy the benefits!

Dragoş Mãnac este initiatorul, sau unul din initiatorii proiectului. Vom afla mai multe in timp.

Later update: Aceste nu este/nu a fost un post platit!

3 thoughts on “O noua afacere loveste Romania

Comments are closed.