Bâiguieli de duminica seara.

Aproape 2 ani de zile am avut UPC,  si tot auzeam lumea ca se plange in dreapta si in stanga “nu imi merge”, “se deconecteaza”, “nu pot sa downloadez” bla bla. In doi ani de zile, am avut parte de 5 – 6 deconectari, care s-au rezolvat cu o resetare de modem, sau asteptat maxim jumatate de ora sa isi revina. Banda acceptabila, peering frumos etc. Singura chestie care m-a deranjat era ca trebuia sa platesc si abonamentul TV in pachet, dar pana la urma, cu un TV Tuner s-a rezolvat si problema asta. Am fost mai norocos decat altii? Se pare ca da. De cateva zile insa, am inceput sa vad un comportament extrem de aiurea din partea UPC’ului. Pe scurt, merge ca p#%@…

Momentan la birou, mergem pe conexiunea secundara, EuroWeb, care evident se misca total aiurea. Acasa am RDS acum. Fiberlink. Denumirea  frumoasa pentru PPPoE. Deja m-au enervat intr-o zi cu conectivitate extrem de aiurea, dar in rest merge bine. Si e mai ieftin 😉

Un individ a cumparat NightBuyers.eu si a facut o mica clona la NightBuyers.ro.  As merge pana acolo incat sa ii zic retard, dar a facut o miscare inteligenta. Sa ii stea in gat.

Stargate Atlantis a fost iar degeaba saptamana asta. Vreau Jericho! si 24! intre timp, ma delectez cu Jeremiah.

Am fost in Iulius sambata si am gasit o geaca misto la Sprider, dar  era ultima. S-a dus…

Si as mai avea multe de rantuit acum, dar am prea mult de lucru… un cretinel s-a gandit sa exploateze o vulnerabilitate dintr-un cluster de servere, si a reusit sa modifice toate fisierele index.* Am un fisier text de 8.8MB cu locatiile fisierelor afectate… 🙁 auch!

11 thoughts on “Bâiguieli de duminica seara.

 1. conectivitate aiurea = ?
  error.691 = probleme cu placa de retea sau user si pass gresite sau cont blocat
  error.619 = adminul a uitat sa mai adauge niste ip-uri
  error.678 = esti in aer
  error.720 = serviciu ras (Remote Access Service) este in aer
  error.718 = serverul de autentificare (pppoe) este groghi

  navigare placuta!

 2. 1 la mana – cu geaca din cate stiu s-a rezolvat
  2 la mana – Salutari din partea D.O. M Haxors TEAM :))
  3 la mana …. nu mai bea :)) ( sau nu in halu ala )

 3. @ catalin :)))))) You’re the man with the plan! Sau cu scuza in momentul de fata ;-)

  @ yry: nu s-a rezolvat cu geaca, pe haxori i-am expulzat spre zone mai caldurase si pline cu verdeata… si ce vrei sa spui cu bautul?

  @ A.Faith Good to see you around, nightbuyers sunt niste oameni foarte faini, care au avut o idee geniala :) Daca esti din cluj nu te costa nimic sa incerci. In principiu e Home Delivery @ night.

 4. E bine ca a parut nightbuyers.eu si in Bucuresti. era nevoie de asa ceva in Capitala, mai ales ca in timpul zilei e cosmar sa circuli in Bucuresti si cu siguranta nu s-ar onora comenzile. Felicitari pentru nightbuyers.eu in Bucuresti !

Comments are closed.