Foarte PIRAT frate!

In Vama Veche, weekendul trecut cu Iulia, Nichita, Botzo si Istvan stateam si savuram cate o bere, sau un lapte cu cacao dupa caz cand ne-au cazut ochii pe perete… Nu, nu era un Calendar Romano Catolic acolo, erau bucati de carton, scrise de vizitatorii barului, si atarnate acolo spre a fi lecturate cu placere de cei ce trec prin zona. Printre diverse lozinci de genul “La pirati se bea cel mai bine”, “Daca esti adevarat esti un pirat” etc etc etc, a fost si una care mi-a atras in mod exceptional atentia. O fata rotunda, cu bandana, eye-patch, si doar 3 sau 4 dinti in gura, un piratel ne radea in fata si dedesubt scria ingrosat:

FOARTE PIRAT FRATE!

Trebuie sa va mai spun ca in ultimele zile am inceput sa folosesc asta in vocabularul meu de zi cu zi in locul clasicului “foarte tare” sau “super tare”? Nu, nu cred ca mai e cazul…

Voi ce expresii “foarte pirat” stiti?!

5 thoughts on “Foarte PIRAT frate!

  1. Foarte Pirat Frate!
    Traim intr-o tzara de “foarte”-“care este” … un big Emo. La fel de penibil sunt majoritatea Emo (ca sa nu fiu snob si sa zic ca toti sunt …), la fel de penibil sunt baieteii de bani gata cu masini “foarte tari frate” pe plaja si in baruri, foarte penibili sunt toti cei din jur care se uita a tine la la felul patru daca injuri cu naduf petul de Burger aruncat in tufe la Padis langa un sursur de apa Dumnezeiesc in care ti-e dor de o strafulgerare de pastrav in loc de strafulgerarile de cheitele de la doze (in loc de Padis puteti pune intreaga Romanie Pitoreasca de fapt :(( )
    Daca America avea in `70 miscarea de anti-cultura si toate ideile pre hippie, acele idei aveau un temei si un suport solid. La noi aceasta miscare a devenit prea ad-literam. SI la noi suportul solid devine plicul cu spaga, stirile de la ora 5, situatia de a deveni Agripina o biata capsunareasa care a dat faliment.
    Foarte pirat frate!

  2. Pingback: Explicatii la subiect | .marius rANTing away

Comments are closed.