Template Face Lift

Tot caut de ceva vreme o tema noua, si se pare ca in sfarsit am gasit ceva care sa se potriveasca cat de cat cu “nevoile” mele.

Se numeste  “Xplosive Reloaded” si a fost creata de Jai Nischal Verma. Am inceput incet incet sa o tweakuiesc, si incepe sa arate cam asa cum vedeti pe moment. Daca as avea si timp sa lucrez numai la asta azi, probabil ca as face mai multe, dar pe moment e ok. Aruncati o privire, si spuneti-mi daca va place, daca nu va place, sau daca sunt buguri prin zona… 🙂

Multumesc!

PS:Si sa nu uitati despre Schimbul de Carti de duminica!

13 thoughts on “Template Face Lift

 1. eu iti spun ce nu imi place : Nu imi place ca pe homepage nu apare numai ultimul post intreg iar restu in forma acelor patratele, deoarece pagina ta este foarte “lunga” si raman vreo “10 scroluri” de pagina goala, numai cu coloanele din dreapta.

  In rest arata bine !

  KooKool’s last blog post..Romania Moderna ?

 2. @ ania: It was never supposed to be marius is fun… it’s marius ranting away!

  @ bia: how about lending me a hand to make it more personal?

 3. nuuuuuuu!!! mie imi placea tare poza aia din cluj…si si si…visiniul asta ma deprima total! nuuuuuuuuuuu!

 4. @ Alexandra: Iti trimit poza de pe undeva, si visiniul poti sa il schimbi ;-)vezi meniul ala colorat din dreapta sus, sub header.

  Oricum, mai este de tweakuit cate ceva la tema asta. Am deci sa o las online, pentru ca altfel nu ma apuc de lucru la ea niciodata…

 5. marius, am schimbat si in portocaliu (iubesc culoarea asta) si in albastru si in verde si…tot nu! poate is eu un pic mai excentrica sau mai greu de multumit?:)

  astept cu nerabdare poza aia…si am si eu tricou interesant ;)

Comments are closed.