Schimb de carti la Cluj

schimbdecarti-cluj.jpgDe ceva vreme tot stateam si ma gandeam de ce nu exista SdC si la Cluj, pana azi, cand Patrick m-a anuntat ca urmeaza o editie la Cluj. AFAIK e prima editie de pe la noi, corectati-ma daca gresesc, dar vestea ma bucura nespus.

Organizatoarea evenimentului este Oana Horincar, aplauze va rog!

Intalnirea se va desfasura Duminica, 23 Martie, in pubul Le General, Bulevardul Eroilor, numarul 18, la etaj, de la ora 15:00.

Ne vedem acolo, DA!? Si pana atunci, Spread the word!

Mai multe despre Schimb de Carti pe site-ul lor: www.schimbdecarti.ro si mai jos cateva bucatele luate cu copy paste:

Ce este Schimb de Carti?

“Schimb de Carti” este o serie de
intalniri lunare
ce se desfasoara in mai multe orase din Romania (si nu numai), simultan.

Pe scurt, ne intalnim pentru a schimba carti intre noi si a discuta intr-un cadru cat mai liber si cat mai putin rigid, la un ceai, un suc sau o bere despre carti, autori, edituri si orice ne mai trece prin minte.
Intrarea este libera
si oricine poate participa.

Cum se desfasoara?

1. Schimb de carti s-ar putea numi la fel de bine
“intalnire intre prieteni”
. Ne adunam intr-un spatiu care este anuntat din vreme pe SchimbDeCarti.ro, asezam cuminti cartile pe masa, cercetam infometati ce au adus ceilalti si, astfel, se leaga conversatii.

2. Conversatii care devin, de la editie la editie, din ce in ce mai animate; fiecare e liber sa intre in discutii sau doar sa stea si sa asculte, savurand un ceai, dupa cum ii place.
Oricine poate participa
la aceste intalniri si e important de inteles ca nu e vorba de un cerc inchis in care toata lumea se cunoaste cu toata lumea.

3. Puteti veni si fara carti, doar ca sa ne cunoastem si sa bem un suc impreuna. Deasemenenea,
puteti veni si pleca oricand
si puteti lua carti chiar daca n-ati adus nimic in schimb. Daca nu vreti sa luati vreo carte, desi ati adus 3, e foarte bine si asa.

4.
Gestionam noi circuitul cartilor
pe la cititori. Trebuie doar sa va treceti numele si achizitiile pe o foaie de hartie. Atat e de simplu!

Harta schimbului de carti:

harta-schimb-de-carti.jpg

6 thoughts on “Schimb de carti la Cluj

  1. monsenieur Marius, iti multumesc pentru anunt. Voi face tot posibilul sa fac act de prezenta duminica, la un ceai si o poveste:)

  2. Pingback: Schimb de carti la Cluj ! « Aberatii aproximativ utile din domeniul prezentului…

  3. salut marius. ce parere ai de unde a a juns aceasta initiativa? ce s-a intamplat? si ce s-a intamplat de unii dintre noi au ramas cu cartile date si fara nici un raspuns?
    stiu ca e un post vechi insa eu tot as vrea sa stiu fiindca am fost implicata

  4. da…eu stiu in mare ca fetele prin nu stiu care circumstante au plecat cu cartile acasa. nu vreau sa condamn pe nimeni insa ce a inceput ca o initiativa foarte frumoasa a ajuns cumva la ceva trist. eu le-am contactat pe fete si am intrebat ce s-a intamplat insa o lunga perioada nici nu mi-au raspuns.
    am cunoscut noul schimb de carti pe Iulia si pe fete. ele nu stiau nimic insa m-au ajutat sa le contactez pe celelalte fete si am stors de la ele un fel de raspuns. sper ca noua inintiativa sa fie mult mai unita si transparenta.
    sa ai o zi frumoasa. salut!

Comments are closed.