Social Media, un infografic

Am văzut azi pe blogul lui Victor Kapra un infografic pe care, după cum a prevăzut È™i el, îl ratasem iniÈ›ial. Stau È™i mă gândesc la întrebările lui legate de ce urmează mai departe È™i sper că va urma o perioadă accelerată, plină de inovaÈ›ie, acces la informaÈ›ie. cultură, È™tiri È™i alte cele, dar parcă parcă nu ne îndreptăm încolo. Zei din Social Media au să se prăbuÈ™ească fără nici o îndoială, alÈ›ii au să apară sau au să se re-trezească mai ceva ca pasărea Phoenix, dar din locul unde sunt acum, cred că urmează o perioadă de aclimatizare cu ce avem, o perioadă în care toÈ›i cei care au intrat destul de recent în contact cu tot ce înseamnă Social Media de la bloguri la Facebook È™i Foursquare vor trebui să se obiÈ™nuiască cu “noutățile” È™i abia apoi vom reintra pe acea panta ascendentă, cu ajutorul multora dintre ei. Dar evident, asta e doar părerea mea. ÃŽmi aduce aminte de un TED talk înregistrat prin 1994 de Danny Hillis, adăugat È™i după infografic. Voi ce părere aveÈ›i?

social-media-history

 

4 thoughts on “Social Media, un infografic

  1. Da, social media constituie in zilele noastre una din cele mai raspandite mijloace de a comunica, informa, share-uii, etc.

  2. Destul de uimitor de unde a pornit si unde a ajuns, si daca te uiti atent de la an la an tehnologia creste cu cate 2 pasi. Daca anul asta avem Iphone si S4 anul viitor vom avea Google GLASS si tot asa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.