Social Media, un infografic

Am văzut azi pe blogul lui Victor Kapra un infografic pe care, după cum a prevăzut și el, îl ratasem inițial. Stau și mă gândesc la întrebările lui legate de ce urmează mai departe și sper că va urma o perioadă accelerată, plină de inovație, acces la informație. cultură, știri și alte cele, dar parcă parcă nu ne îndreptăm încolo. Zei din Social Media au să se prăbușească fără nici o îndoială, alții au să apară sau au să se re-trezească mai ceva ca pasărea Phoenix, dar din locul unde sunt acum, cred că urmează o perioadă de aclimatizare cu ce avem, o perioadă în care toți cei care au intrat destul de recent în contact cu tot ce înseamnă Social Media de la bloguri la Facebook și Foursquare vor trebui să se obișnuiască cu “noutățile” și abia apoi vom reintra pe acea panta ascendentă, cu ajutorul multora dintre ei. Dar evident, asta e doar părerea mea. Îmi aduce aminte de un TED talk înregistrat prin 1994 de Danny Hillis, adăugat și după infografic. Voi ce părere aveți?

social-media-history

 

4 thoughts on “Social Media, un infografic

  1. Da, social media constituie in zilele noastre una din cele mai raspandite mijloace de a comunica, informa, share-uii, etc.

  2. Destul de uimitor de unde a pornit si unde a ajuns, si daca te uiti atent de la an la an tehnologia creste cu cate 2 pasi. Daca anul asta avem Iphone si S4 anul viitor vom avea Google GLASS si tot asa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.